DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,891
5600xt tuf çıkarsa şaşırmayın
Çok düşük bütceli olmayacak dedi hocam ve çok zor bu dönemde 3K a sistem tekrar diyorum 6-7K çıkacak gibi çünkü hep 3K-6K gibi aralıklarda yaptı ve artık çitayı biraz yükseltecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır çok düşük bütçe demek 3k ve civarıdır diyorum
yaw ondan bahsediyorum işte çok düşük bütçe benim gözümde 3k civarıdır diyorum 4.5k yı çok düşük bütçe olarak alamazsın kiÇok düşük bütceli olmayacak dedi hocam ve çok zor bu dönemde 3K a sistem tekrar diyorum 6-7K çıkacak gibi çünkü hep 3K-6K gibi aralıklarda yaptı ve artık çütaı biraz yükseltecek.
Bencede de 5 6 k arası bekliyorum son 2 sistemde o butcelerdeydiÇok düşük bütceli olmayacak dedi hocam ve çok zor bu dönemde 3K a sistem tekrar diyorum 6-7K çıkacak gibi çünkü hep 3K-6K gibi aralıklarda yaptı ve artık çütayı biraz yükseltecek.
işte knk ne anlamı var ki böle yapmasının daha iyi bir pc olursa 1 2 ay önce alanlar pişman olucakBencede de 5 6 k arası bekliyorum son 2 sistemde o butcelerdeydi
Hocam anlamadıgınız bir şey var adam ''Çok düşük bütceli olmayacak'' dedi.yaw ondan bahsediyorum işte çok düşük bütçe benim gözümde 3k civarıdır diyorum 4.5k yı çok düşük bütçe olarak alamazsın ki
kutusu benzemese öyle düşünmem de sizde bakın storydeki kutuyla örtüşen model varsa söyleyebilirsiniz sadece bunu bulduğum için yazıların bile aynıişte knk ne anlamı var ki böle yapmasının daha iyi bir PC olursa 1 2 ay önce alanlar pişman olucak
knk baktım ben zaten konuşmuştukkutusu benzemese öyle düşünmem de sizde bakın storydeki kutuyla örtüşen model varsa söyleyebilirsiniz sadece bunu bulduğum için yazıların bile aynı
Bende 1660 süper isterim
Aga düşük dedikte bu kadarda düşük olmasın hekart rx 5500 xt 8gb lık modellerden biri arkadaşlar
knk küçümseme bee kimler hayal kuruyordur o kart içinAga düşük dedikte bu kadarda düşük olmasın he