da birazdan dedi!

:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır çok düşük bütçe demek 3k ve civarıdır diyorum
Çok düşük bütceli olmayacak dedi hocam ve çok zor bu dönemde 3K a sistem tekrar diyorum 6-7K çıkacak gibi çünkü hep 3K-6K gibi aralıklarda yaptı ve artık çitayı biraz yükseltecek.

Çok düşük bütceli olmayacak dedi hocam ve çok zor bu dönemde 3K a sistem tekrar diyorum 6-7K çıkacak gibi çünkü hep 3K-6K gibi aralıklarda yaptı ve artık çütaı biraz yükseltecek.
yaw ondan bahsediyorum işte çok düşük bütçe benim gözümde 3k civarıdır diyorum 4.5k yı çok düşük bütçe olarak alamazsın ki

Çok düşük bütceli olmayacak dedi hocam ve çok zor bu dönemde 3K a sistem tekrar diyorum 6-7K çıkacak gibi çünkü hep 3K-6K gibi aralıklarda yaptı ve artık çütayı biraz yükseltecek.
Bencede de 5 6 k arası bekliyorum son 2 sistemde o butcelerdeydi

işte knk ne anlamı var ki böle yapmasının daha iyi bir PC olursa 1 2 ay önce alanlar pişman olucak
kutusu benzemese öyle düşünmem de sizde bakın storydeki kutuyla örtüşen model varsa söyleyebilirsiniz sadece bunu bulduğum için yazıların bile aynı
Bende 1660 süper isterim

kutusu benzemese öyle düşünmem de sizde bakın storydeki kutuyla örtüşen model varsa söyleyebilirsiniz sadece bunu bulduğum için yazıların bile aynı
Bende 1660 süper isterim
knk baktım ben zaten konuşmuştuk :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yok ama belki bambaşka bişi çıkar 1660 , rx590 fln ne bilm

Sistem gelecek gibi.

Geri