Neler Yeni

DA BKMKİTAP vb. kitap satan site ile anlaşıp güzel bir fırsat yapsa nasıl olur?

Kaneki Ken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,458
Sizce de DA bkmkitap veya başka bir kitap satan site ile anlaşıp güzel bir indirim kodu veya indirimli ürün fırsatı yapsa güzel olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen DonanımHaber'in yaptığı gibi bkmkitap üzerinden şu kadar alışveriş de şu kadar indirim gibi bir indirim kodu olsa mükemmel olur mesela

Yapılsa güzel olur fakat bu forumda o kapasitenin olduğunu zannetmiyorum, geçenlerde hepsiburada kargo ücretini kaldırdı güzel fırsatlar geçti yaklaşık 10 tane kitap aldım, yazın başlayıp bitireceğim kitaplar.

Yapılsa güzel olur fakat bu forumda o kapasitenin olduğunu zannetmiyorum, geçenlerde hepsiburada kargo ücretini kaldırdı güzel fırsatlar geçti yaklaşık 10 tane kitap aldım, yazın başlayıp bitireceğim kitaplar.
Keşke olsa çünkü sadece teknolojik ürünler yerine kitaplarda da güzel fırsatlar yapılsa tadından yenmez

@Mehmet Yılmaz hocam böyle bir planınız var mı ileri de?

Keşke olsa çünkü sadece teknolojik ürünler yerine kitaplarda da güzel fırsatlar yapılsa tadından yenmez

@Mehmet Yılmaz hocam böyle bir planınız var mı ileri de?
Ben ilgilenmiyorum o tarz konularla.

Aslında çok mantıklı bir fikir. Bizler gibi kitapseverler için %60 indirim hiç fena olmazdı yani. Her bir kitap olmuş en az 50 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,239
Üyeler
173,336
Son üye
mwaramutse
Geri