Neler Yeni

DA C KARGOLANMA SÜRESİ

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Gelmiyor gelememekte olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Halil İbrahim Türkoğlu
Biraz önce yine konuştum 15. Aramada ana kart yok diyor. Bana sabah gün içinde kargoya verilecek demiştiniz dedim o arkadaş işe yeni başladı bilmiyor dedi🤦🏻‍♂️
150 TL farkla hemen şimdi ana kartı değiştirip kargoya verebiliriz dedi. Normalde vermezdim ama tamam dedim 1 dk içinde 150 TL yi gönderdim hemen onaylaacağım dedi onaylanmadı 150 TL yi de verdik üstüne. Şimdi yine aradım yarın kargoya verecekler miş 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Biraz önce yine konuştum 15. Aramada ana kart yok diyor. Bana sabah gün içinde kargoya verilecek demiştiniz dedim o arkadaş işe yeni başladı bilmiyor dedi🤦🏻‍♂️
150 TL farkla hemen şimdi ana kartı değiştirip kargoya verebiliriz dedi. Normalde vermezdim ama tamam dedim 1 dk içinde 150 TL yi gönderdim hemen onaylaacağım dedi onaylanmadı 150 TL yi de verdik üstüne. Şimdi yine aradım yarın kargoya verecekler miş 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Aynısını bana dedi abi 520m 3dh mi ne göndereceklermiş o anakartta yarın ellerine gelecekmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin komik yani Yok dedikleri arada kaç stoklarında gözüküyor ve istersek 20-30 tane sepete ekleyebiliyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
.
Aynısını bana dedi abi 520m 3dh mi ne göndereceklermiş o anakartta yarın ellerine gelecekmiş

İşin komik yani Yok dedikleri arada kaç stoklarında gözüküyor ve istersek 20-30 tane sepete ekleyebiliyoruz
Usta sen gençergaming e hangi numaradan ulaştın banada söylermisin bende arayayım

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Usta sen gençergaming e hangi numaradan ulaştın banada söylermisin bende arayayım
İnternette olan numarasından ulaştım ama 4 saat boyunca sürekli araya araya

Screenshot_2023-02-14-17-20-19-916_com.google.android.dialer.jpg
Screenshot_2023-02-14-17-20-28-193_com.google.android.dialer.jpg

İnternette olan numarasından ulaştım ama 4 saat boyunca sürekli araya araya
Bilmem hatırlar mısın Şirinler çizgi filminde derdi ya iyi bir çocuk olursanız belki şirinleri görebiliriz diye işte bu da onun gibi bir şey

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Oğuz
Midem bulandı artık. Burnumuzdan geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: dedo
Dahası  
Reaksiyon skoru