Aynısını bana dedi abi 520m 3dh mi ne göndereceklermiş o anakartta yarın ellerine gelecekmişBiraz önce yine konuştum 15. Aramada ana kart yok diyor. Bana sabah gün içinde kargoya verilecek demiştiniz dedim o arkadaş işe yeni başladı bilmiyor dedi
150 TL farkla hemen şimdi ana kartı değiştirip kargoya verebiliriz dedi. Normalde vermezdim ama tamam dedim 1 dk içinde 150 TL yi gönderdim hemen onaylaacağım dedi onaylanmadı 150 TL yi de verdik üstüne. Şimdi yine aradım yarın kargoya verecekler miş
Biraz önce yine konuştum 15. Aramada ana kart yok diyor. Bana sabah gün içinde kargoya verilecek demiştiniz dedim o arkadaş işe yeni başladı bilmiyor dedi
150 TL farkla hemen şimdi ana kartı değiştirip kargoya verebiliriz dedi. Normalde vermezdim ama tamam dedim 1 dk içinde 150 TL yi gönderdim hemen onaylaacağım dedi onaylanmadı 150 TL yi de verdik üstüne. Şimdi yine aradım yarın kargoya verecekler miş
Usta sen gençergaming e hangi numaradan ulaştın banada söylermisin bende arayayımAynısını bana dedi abi 520m 3dh mi ne göndereceklermiş o anakartta yarın ellerine gelecekmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşin komik yani Yok dedikleri arada kaç stoklarında gözüküyor ve istersek 20-30 tane sepete ekleyebiliyoruzGigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
İnternette olan numarasından ulaştım ama 4 saat boyunca sürekli araya arayaUsta sen gençergaming e hangi numaradan ulaştın banada söylermisin bende arayayım
Bilmem hatırlar mısın Şirinler çizgi filminde derdi ya iyi bir çocuk olursanız belki şirinleri görebiliriz diye işte bu da onun gibi bir şeyİnternette olan numarasından ulaştım ama 4 saat boyunca sürekli araya araya
Harbi sağlam sinir varmış sende reisİnternette olan numarasından ulaştım ama 4 saat boyunca sürekli araya araya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilmem hatırlar mısın Şirinler çizgi filminde derdi ya iyi bir çocuk olursanız belki şirinleri görebiliriz diye işte bu da onun gibi bir şey