beyler fazla değilmi 200 300e daha uygun sistemler toplanabilir bence abdullah abi tam bir kandırıkçı500TL olacak knka
beyler fazla değilmi 200 300e daha uygun sistemler toplanabilir bence abdullah abi tam bir kandırıkçı500TL olacak knka
Artık bütçeni arttırsan iyi olur.Arkadaşlar yeni gelicek olan DA düşük bütçeli sistem sizce ne kadar olucak ben 2.5k olur diyorum
R5 1600 AF gibi bir işlemci varken, ölü dogan bir platformun vasıfsız işlemcisini işi bilmeyenler kullanır.Intel sistem olur i3 9100 gtx1650 4k olur
Kullanır anam kullanırabi ne zaman bari onu söyle nolur ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abdullah abi Intel kullanmaz
işlemcimiz belli olduR5 1600 AF gibi bir işlemci varken, ölü dogan bir platformun vasıfsız işlemcisini işi bilmeyenler kullanır.
Şu intel'in giriş seviyesi işlemcileriyle derdiniz nedir? Çarpan kilidi kapalı. İleriye dönük soket desteği sunmuyorlar. Kimi zaman daha pahalı modeller var.Intel sistem olur i3 9100 gtx1650 4k olur
Gerçekten öyle bir sistem toplayacağımızı düşünmemişsindir umarımIntel sistem olur i3 9100 gtx1650 4k olur
500TL olacak knka
İş attım sayemde islemciyi öğrendilerGerçekten öyle bir sistem toplayacağımızı düşünmemişsindir umarım![]()