Neler Yeni

Da forum emekli mi oldu?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar ben katılalı 1 sene oldu o zamanlar efsane sohbet dönüyordu (ben katılmıyordum sadece okuyordum) Sonra bir süre girmedim 2 3 aydır aktifim fakat çoğu kişi perma yemiş aktiflik azalmış bilen takip eden biri beni bilgilendirebilir mi?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Arkadaşlar ben katılalı 1 sene oldu o zamanlar efsane sohbet dönüyordu (ben katılmıyordum sadece okuyordum) Sonra bir süre girmedim 2 3 aydır aktifim fakat çoğu kişi perma yemiş aktiflik azalmış bilen takip eden biri beni bilgilendirebilir mi?
Seçim atlattık birsürü troll ve normal kullanici ban yedi

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha birde baya alakasız 2 mesajdan uyarı yedim kurallar falan mı katılaştı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçim atlattık birsürü troll ve normal kullanici ban yedi
Seçimle ne ilgisi var hocam anlamadım

Rulep

80+ Gold
Abdulu abinin yorumuna hahaha emojisi atanlara idam cezası geldi ondan sonra bildiğin gibi işte insanlar da artık ciddi değil

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Abdulu abinin yorumuna hahaha emojisi atanlara idam cezası geldi ondan sonra bildiğin gibi işte insanlar da artık ciddi değil
Evet yeni fp sistem konusunu okudum herkes ban yemiş :d daha geçen haftalar da fenerle beraber dalga geçtiğimiz margot robbie de ban yemiş

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Ha birde baya alakasız 2 mesajdan uyarı yedim kurallar falan mı katılaştı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçimle ne ilgisi var hocam anlamadım
fevkelade benzeri trollerin saçma düşüncelerine karşı hakaret edenler ban yedi

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ

Gloxy

80+ Bronze
Forumda bir avuç insan var öneri konusunda. Kalan bazı değerli kullanıcılarda gideceğini söylüyor. Emekli oldu gibi..

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Forumda bir avuç insan var öneri konusunda. Kalan bazı değerli kullanıcılarda gideceğini söylüyor. Emekli oldu gibi..
Evet eskiden bi soru sorardım 300 tane mesaj gelirdi şimdi insanlar bi soru soruyo ne yapmalıyım vs. Tek gelen cevap driver - psu ne? Neyse eski eski de kalmış beni de sarmamaya başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,047
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom