gt730la sarmıyor be hocam yoksa gelirdim yada geleyim 30fps ets keyfsBeyler gelin ETS 2 oynayalım isterseniz yük taşırız isterseniz top speed biraz takılalım 1.41 sürümde orijinal olarak online oynamak isteyen varsa bekliyorum![]()
Eskiden 30 FPS oynardım ETS 2 için yeterli FPS gel kankagt730la sarmıyor be hocam yoksa gelirdim yada geleyim 30fps ets keyfs
tmm nasıl gelcem ?Eskiden 30 FPS oynardım ETS 2 için yeterli FPS gel kanka![]()
ETS 2`yi aç sonra haber ver bekliyorumtmm nasıl gelcem ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir sn direksiyonu bağlayayım
Sistem alınca oynariz reisBeyler gelin ETS 2 oynayalım isterseniz yük taşırız isterseniz top speed biraz takılalım 1.41 sürümde orijinal olarak online oynamak isteyen varsa bekliyorum![]()
Bir ara gelebilrim, kendi sunucularından mı oynanacak?Beyler gelin ETS 2 oynayalım isterseniz yük taşırız isterseniz top speed biraz takılalım 1.41 sürümde orijinal olarak online oynamak isteyen varsa bekliyorum![]()
Evet hocam.Bir ara gelebilrim, kendi sunucularından mı oynanacak.
Bence dm gurubu açıp davet işini yapın, böyle olunca kim olduğu belli olmayan trol adamlar gelebilirEvet hocam.
Sunucuyu açıyorum şimdi haber veririm
tamamdır bende gelirim truckers mp mi oynucazEvet hocam.
Sunucuyu açıyorum şimdi haber veririm
Hocam şimdi uğraşmak istemedim şöyle 1 saat falan kafa dağıtalım hazır tatilken eğer troll gelirse ban atar geçerizBence dm gurubu açıp davet işini yapın, böyle olunca kim olduğu belli olmayan trol adamlar gelebilir
Yok kendi sunucularındanmış.tamamdır bende gelirim truckers mp mi oynucaz
Yok hocam normal ETS`nin kendi onlinesitamamdır bende gelirim truckers mp mi oynucaz