F/P olarak Millenicom daha iyi ama sanki.türk telekom güzel
F/P olarak türk telekom çok kötü zaten ama sadece P olarak çok iyiF/P olarak Millenicom daha iyi ama sanki.
Reis benim ev bunun kapladığı yer kadarMetro hattı çektirin bakın keyfinize. Alın size fiber
Direkt içeriye kadar geliyorr. Dezavantajı pahalı olması. Taahhüt imzalayıp birkaç gsm hattı alırsanız 2 bin lira gibi bir rakama 50/50 alabiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Burada fiberin girdiği yerde link ışığı sönük çünkü hatta arıza olmuştu o esnada çekmiştim
Vay be. abdullah abi benim konuya cevap yazdı. Diğer Yöneticiler de. bi mert abi kalmıştı. hoşgeldin reis.Metro hattı çektirin bakın keyfinize. Alın size fiber
Direkt içeriye kadar geliyorr. Dezavantajı pahalı olması. Taahhüt imzalayıp birkaç gsm hattı alırsanız 2 bin lira gibi bir rakama 50/50 alabiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Burada fiberin girdiği yerde link ışığı sönük çünkü hatta arıza olmuştu o esnada çekmiştim
binamda kablonet altyapısı olsaydı mutlaka onu tercih ederdim. bina yapımında duvarların içine kameraları izlediğimiz dvr sistemine bağlanması için kablo hatları çekildiği için bi altyapı gelse çok rahat kullanılır. yani şu anki kablolarla kablo internet müthişş kullanılır ama kablonet ortada yok.kablonet.
şu anda hangi paketi kullanıyorsun ve nasıl sence ?kablonet.
neden türknet ?Reis benim ev bunun kapladığı yer kadar
Çünkü türknet kullanıyorum ve memnunum.binamda kablonet altyapısı olsaydı mutlaka onu tercih ederdim. bina yapımında duvarların içine kameraları izlediğimiz dvr sistemine bağlanması için kablo hatları çekildiği için bi altyapı gelse çok rahat kullanılır. yani şu anki kablolarla kablo internet müthişş kullanılır ama kablonet ortada yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu anda hangi paketi kullanıyorsun ve nasıl sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden türknet ?