tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,485
O programı hiç kullanmadım bakayım yapamazsam yazarım sağolWallpaper Engine arayüz fotosu atarsan tarif ederim.
O programı hiç kullanmadım bakayım yapamazsam yazarım sağolWallpaper Engine arayüz fotosu atarsan tarif ederim.
hocam merhaba bunları nasıl duvar kağıdı yapıyoruz we olması şart mıKabul edilmiştir Fatih hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herkese tekrardan duyuru yapıyorum! İyi dinleyin! Forum üzerinden belirtmezseniz erişim isteğini kabul etmem çok yavaş olacaktır. Şu anda yoğunluk olduğu için bildirimleri kapattım. Forum üzerinden belirtmeyi unutmayınız!
Arkadaşlar erişim isteği mevzusu kaldırılmıştır. Linke basıp indirebilirsiniz.
Hepsi sanat eseri gibi teşekkürlerArkadaşlar buranın insanları çok temiz saygılı terbiyeli ve çok ince oldukları için onlara teşekkür amaçlı bir ödül vermek istedim. Size benden 46 tane hareketli wallpaper hediye!
https://drive.google.com/drive/folders/1vhusG6B_NX5p6_cAGiwpq2hGqz7821hQ
Arkadaşlar linke basınca erişim isteği olduğunu buradan söyleyim. Daha hızlı yetişirim.
@7283627256 @cici @joker♤
Hocam nasıl olduğu iş sırrı. Siz bana hangi karakteri istediğinizi söyleyin ben size atayım.Hepsi çok güzel bilgisayar servisten geldiği zaman kesin kullanırım teşekkürler.
Siz mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama bir tane karakterinkini arıyorum kendim ama bir türlü bulamıyorum.
Hayır we şart değil. Siz bana we arayüzünü atın size tarif edeyim.hocam merhaba bunları nasıl duvar kağıdı yapıyoruz we olması şart mı
Anime karakteri olur mu ?Hocam nasıl olduğu iş sırrı. Siz bana hangi karakteri istediğinizi söyleyin ben size atayım.
Hayır we şart değil. Siz bana we arayüzünü atın size tarif edeyim.
rica ederim hocamHepsi sanat eseri gibi teşekkürler
Hemen hocam bulup geleyim.Anime karakteri olur mu ?
rica ederimkesin kullanırım teşekkürler.
hocam we yok bende o olmadan yapabilir miyimHocam nasıl olduğu iş sırrı. Siz bana hangi karakteri istediğinizi söyleyin ben size atayım.
Harbi oluyo mu la oluyosa nasıl oluyoEvet yapabilirsiniz.
Nier replicant oyunundaki kainé yi arıyordum bulunması çok zor umarım bulursunuz.Hocam nasıl olduğu iş sırrı. Siz bana hangi karakteri istediğinizi söyleyin ben size atayım.