terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
Aynen ipucuyla anlatsın biz anlamaya çalışalımBenim aklıma bir kaç şey geliyor ipucu verebilir misin
Aynen ipucuyla anlatsın biz anlamaya çalışalımBenim aklıma bir kaç şey geliyor ipucu verebilir misin
Bende bizim sınıfta yanımda oturan biraz maldı bir ara sosyalden ben sınavı daha önce intte görmüştüm biraz otlandı.ortaokulda ego tatmini için millete kopya veriyordum
Söyleyemem, zorlama lütfen. Bu konu hakkında bir daha konuşmam büyük ihtimalLan söyleeee hadi sorun olmaz be
Bilmem dayim 1gecede pavyonda 25k yediği zamanı biliyorum herşeyi beklerim ondan keşke ona güvenmeyeydimYani 9 10k dediyseniz ben susarım.
Kaç rakı alır acaba ona düşünemedim. Umarım dönüş yapar
her zaman yaptığım şeybazı ortamlarda zenginmiş gibi davranırım
Ezilmemek için yapıyor insan işteher zaman yaptığım şey![]()
İpucu versen?Söyleyemem, zorlama lütfen. Bu konu hakkında bir daha konuşmam büyük ihtimal
Hayır dayısı telefonlara bakmamış o bakımdan dedim ama inşallah içtikten sonra geri dönüşü yapmaz
Neyse artık 2 3 ay sonra görür o eğer dönus yapmazsa valla arsaları satalım diye gelir yine bizim eve o zaman derim ben onaHayır dayısı telefonlara bakmamış o bakımdan dedim ama inşallah içtikten sonra geri dönüşü yapmaz![]()