DA Forum itiraf ediyor!

Birde annsemin halası dogum yapınca cocugu küçük yaşta ölüyor sonra anneannem annemi annemin halası (benim ikincianneannem ama 15 yıl falan beraber yaşadık onunla vefat etmeden önce) iste annemi annemin halazina veriyorlar annemin halası ölünce anneme kaliyor mirasin %60 70 i o yüzden dayım bize çok gelir ama birdaha gelmesin bizim eve
ZENGİN SHADUHAOUFAGBWFUFO
(%100 Esprim kasmak için yapıldı! Şaka Yani)

Burada ben nasıl yokum? gargara dönüyor ve ben yokum? shit.a Sa.
db66bc5c16a537e655fa0cd75bda6cb1.jpg

Seni ilgilendirmez bakışı.

Birde annsemin halası dogum yapınca cocugu küçük yaşta ölüyor sonra anneannem annemi annemin halası (benim ikincianneannem ama 15 yıl falan beraber yaşadık onunla vefat etmeden önce) iste annemi annemin halazina veriyorlar annemin halası ölünce anneme kaliyor mirasin %60 70 i o yüzden dayım bize çok gelir ama birdaha gelmesin bizim eve
ben bir şey anlamadım :D

Yarın düzgün kafayla tekrar okuyayım şimdi uykum var hiçbir şey anlamadım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri