Neler Yeni

👑DA Forum Özel ETS 2 MP Konvoyumuz (YAPILDI)👑

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Çıktım ben hiç keyifli değildi. Dur kalk dur kalk.
Yok mu bir iki görüntü :D?
Trolleri kayıt aldım. Aramızda ki biri trollüyormuş sürekli daha sonra fark ettik. Kayıtta olduğu için raporlayacağım oyun sonu. Şuan da 5 kişi Lyon tamircisindeyiz Haritanın en sol altı. Gelebilirsiniz. 22:45 de yola çıkacağız mola verdik şuan da. Calaise kadar daha çok yolumuz var.
Komik anlar diye bir video paylaşmayı düşünüyorum aldığım kayıtlardan. Güzel bir edit yapabilirsem paylaşacağım görüntüleri

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Trolleri kayıt aldım. Aramızda ki biri trollüyormuş sürekli daha sonra fark ettik. Kayıtta olduğu için raporlayacağım oyun sonu. Şuan da 5 kişi Lyon tamircisindeyiz Haritanın en sol altı. Gelebilirsiniz. 22:45 de yola çıkacağız mola verdik şuan da. Calaise kadar daha çok yolumuz var.
Komik anlar diye bir video paylaşmayı düşünüyorum aldığım kayıtlardan. Güzel bir edit yapabilirsem paylaşacağım görüntüleri
Geliyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hala inmedi delirecem

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ETS olsa gelirdim :/
Klipler varsa bakalım reis :D

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Biraz daha uzattık yolu katılmak isteyenler steam'den ekleyebilirler. Profilim imzamda

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
aga hangi server neredesiniz bişey söyleyin ya :D
@Ercü sen oyunda mısın?

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Abi bu adamla neden hep hobilerimiz aynı bir türlü çözemedim. Para biriktirip dlc fulleyip gelicem bir gün konvoylara.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
4 saatten fazla oynadık ama bi yolu bitiremedik, gerçek hayatta gitsek daha kısa sürerdi.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
aga hangi server neredesiniz bişey söyleyin ya :D
@Ercü sen oyunda mısın?
Kusura bakma ya. Sürekli kaza yaptığımız için tamircilere ışınlandık hep. Bakamadım foruma. Dağıldık şuan. Tekrar yapacağız ama bu etkinliği. Katılabilirsin sonra ekledim seni. Daha sonradan bu konuyu gören arkadaşlar için söylüyorum. Bu bir deneme oldu bizim için. Çok fazla troll geldi. Ama neyse ki 4 saat sorunsuz bir şekilde kayıt alabildim. Trolleri ayıklayacağız. Onları raporlayacağım şuanda truckersmp'ye. Daha farklı oyunlar da oynayacağız Minecraft gibi. Sistem isteyen oyunları pek tercih etmeyeceğiz. Steam grubumuza katılmak için bana özelden yazabilirsiniz. Sayımız aşırı olmazsa discorda da geçebiliriz. Böylece trollerden de korunmuş oluruz. Bugün oynadığımız 4 saat boyunca kayıt aldım. Edit yapıp paylaşmayı düşünüyorum yakında. İleride oynadığımız oyunları da bu şekilde paylaşabilirim. Bugün katılan herkese teşekkür ediyorum. Troller sizi de kayda aldım. Truckersmp'ye rapor edeceğim ve steam'den engelleyeceğim. Bizim kurduğumuz küçük grubumuza katılamayacaklar artık. Grubumuz tarafından banlandınız haberiniz olsun

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hepinizin eline emeğine sağlık gelen gelmeyen herkese teşekkür ederim.
Sorunlar yaşasak bile çok güzel bir geceydi.
Pazar veya Pazartesi Minecraft server'ı açmayı düşünüyorum orda oynarız artık.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Keşke SS alsaydınız biraz, az eğlenirdik :)

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Sizinde elinizde sağlık. Nam-ı diğer 'Ölüm Yolu' nun tadını tekrar yaşadım.

Bilgisayar crash alana kadar oynadım, kasmasın diye ileri gittiğim için ana konvoyu kaçırdım sonradan ama hemen arkanızdaydım. O ana kadar her şey güzeldi aslında. Milano'ya girecekken sanırım ekran kartı dayanamadı ve crash verdi. Bende kitap okuyayım dedim. :)

Ciddi şekilde tatlı tatlı konvoy yapmak isterseniz, tekrar katılmak isterim. :)

Top Bottom