H.o dostum. Bende hafta içi gidip alacağım hayırlısıyla.Selamlar,
Öncelikle Abdullah HACIGÜL'e Mehmet YILDIZ ve İTOPYA firmasına donanım arşivi forum özel sistemi bana kazandırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Evet ben halihazırda bir sistem topluyorum ama bu sistemi de kardeşimiz için aldık.
Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik
Hayırlı olsun. Parçaların kutusunu poşete mi koyuyorlar ?Selamlar,
Öncelikle Abdullah HACIGÜL'e Mehmet YILDIZ ve İTOPYA firmasına donanım arşivi forum özel sistemi bana kazandırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Evet ben halihazırda bir sistem topluyorum ama bu sistemi de kardeşimiz için aldık.
Kutu haricinde parçaların kutularıda var dimi :")Selamlar,
İnşallah.H.o dostum. Bende hafta içi gidip alacağım hayırlısıyla.
Ekran kartını ayrı diğer parçaların kutusunu da poşetle beraber veriyorlar.Hayırlı olsun. Parçaların kutusunu poşete mi koyuyorlar ?
Sağlık olsunBenim soyad arada kaynamış ama olsun
Sanayi tipi ventilatör kullanırız (!)Güle güle kullanın. Amd çok ısınıyor heh heh (!)
Yorumda belirttim hocamKutu haricinde parçaların kutularıda var dimi :")
Bununla sucuk pişirebilirim değil mi(!)Allah kaza bela göstermesin fanlarına macunlarına işlemcilerine zeval vermesin uzun yıllar kullanmanız dileğiyle
H.oSelamlar,