Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yanlış bilgilendirmeden ceza yedim şimdi.İyi bari bu konuda yanlış bilgilendirme yemedik
Ben yanlış bilgilendirmeden ceza yedim şimdi.İyi bari bu konuda yanlış bilgilendirme yemedik
Bu arada, fikrini söyleyen birine neden yanlış bilgilendirme uyarısı veriliyor?Diğer bir örneği ise çoklu hesap açıp gelen arkadaş. Kendini ifşa etmesi de ayrı bir olay.
Aslında olay öyle değil. Başka bir telefondan girmiştım kısa süreliğine bi daha da kullanmadım.Diğer bir örneği ise çoklu hesap açıp gelen arkadaş. Kendini ifşa etmesi de ayrı bir olay.
BuruhEleştiriye kapalısınız diyerek eleştiri yapan adam yanlış bilgilendirmeden uyarı aldı, BRUH!
Ben şahsen defalarce kez gelmesi gereken özellikleri saydım. 6 Ayda 1 isim değiştirme, blog bölümü, imzaya bağlantı ekleme, sistem araçları kategorisi gibi.Benim kızdığım nokta bu değil, ''Forum için istek, öneri'' kategorsinde açılan çoğu şey direkt reddediliyor genelde, dikkate alınmıyor bile.
hatalı olduğumu belirtiyorum zaten demek istediğim katı bir sistem var kullanıcı arası bir küfür değildi ki bu ana bacı bir küfür bile değildiŞaka amaçlı küfür diye bir şey yok.
Küfür ettiysen yersin banı, bu bir savunma değil.
2- forumun kurucusu üyeler ile iyi bir iletişim kuramıyor.
Zaten hep bu yapılıyor, her konu kilitlenirse çözüm nasıl çıkacak?Bence konu kapansın kimse kimseyi kırmasın.
hatalı olduğumu belirtiyorum zaten demek istediğim katı bir sistem var kullanıcı arası bir küfür değildi ki bu ana bacı bir küfür bile değildi
Ben şahsen defalarce kez gelmesi gereken özellikleri saydım. 6 Ayda 1 isim değiştirme, blog bölümü, imzaya bağlantı ekleme, sistem araçları kategorisi gibi.
Ayrıca moderatör sayısı arttığına göre konu onay sistemi de bence gelebilir.
Biliyorum yeri burası değil ama konusu açınca kâle alınmıyorum.
Ama uyarı sisteminin iyi işlediğini düşünüyorum.