bu forum üyelerine özel olma olayı nedir bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi ranklara olur tahminin var mı
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım nolucak inşallah alabilirim monitör aldım kasa kaldı 2060-rx 6600lü sistem arıyorummuhtemelen foruma özel derken şu kastedildi
Sistem linki sadece forumda paylasılacak ve foruma üye olmayanlar linke erişemeyecek. Tabii bu benim tahminim Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Öyle demeeee14 Mayıs sisteminin kampanya kısmı dolar kurundaki artışa gitti, bizim kampanya yalan oldu.
kardeşim sana hak veriyorum, eski üye olduğun için ayrıcalık bekliyorsun ancak yeni üyelere verilmeyecekse neden forum dışı reklam yapıldı. bu şekilde de biz kullanılmış oluyoruz. sende bize hak ver lütfen, stok çok olsa hepimize yetecektir.Umarım yeni üyeler faydalanamaz. Ortaya bir link atılacaksa, forumun eskilerinden olmanın ne anlamı kalır ki?
Elin adamı hesap açar gelir, çok zor bir şey olmasa gerek.
Üstad kesinlikle katılıyorum sana madem öyle formda paylaşılırdı umarım stok fazla olur herkes yararlanır. Yani sonuçta bedavaya dağıtılmıyor cebine uyan ihtiyacı olan alır. Şahsen ben 11-14 k arasında olursa alabilirim.kardeşim sana hak veriyorum, eski üye olduğun için ayrıcalık bekliyorsun ancak yeni üyelere verilmeyecekse neden forum dışı reklam yapıldı. bu şekilde de biz kullanılmış oluyoruz. sende bize hak ver lütfen, stok çok olsa hepimize yetecektir.
Bana da böyle geliyormuhtemelen foruma özel derken şu kastedildi
Sistem linki sadece forumda paylasılacak ve foruma üye olmayanlar linke erişemeyecek. Tabii bu benim tahminim Yatırım Tavsiyesi Değildir!
sana katılıyorum, yeni üye olmayan kişilerde eski üyelere verilmesini savunacaktır. orta yol bulunması gerekir, foruma kayıtlı her üyenin yararlanabilmesi gerekiyorkardeşim sana hak veriyorum, eski üye olduğun için ayrıcalık bekliyorsun ancak yeni üyelere verilmeyecekse neden forum dışı reklam yapıldı. bu şekilde de biz kullanılmış oluyoruz. sende bize hak ver lütfen, stok çok olsa hepimize yetecektir.
Ancak daha önce benzer kampanya sadece gold rütbeler ve üzerine verildikardeşim sana hak veriyorum, eski üye olduğun için ayrıcalık bekliyorsun ancak yeni üyelere verilmeyecekse neden forum dışı reklam yapıldı. bu şekilde de biz kullanılmış oluyoruz. sende bize hak ver lütfen, stok çok olsa hepimize yetecektir.
Önceki kampanyada Forum dışı reklam yapıldı mı?Ancak daha önce benzer kampanya sadece gold rütbeler ve üzerine verildi