Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

Benim düşüncem bi link paylaşılır o linke en hızlı erişim sağlayabilen üyeler indirimden faydalanir 50 100 tane stok olacaktır muhtemelen

bu forum üyelerine özel olma olayı nedir bilginiz var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi ranklara olur tahminin var mı

Kısmet diyeceğiz artık ne diyelim

umarım yeni üyelerde bundan faydalanabilir, aksi taktirde forma özel diye her yerde paylaşım yapmak doğru olmazdı, sadece forumda paylaşım yapılırdı, ben youtube ve instagramdan görüp geldim. bize verilmeyecekse (yeni gelenlere) oralarda paylaşım yapılması doğru olmazdı. her üyenin faydalanabilmesi lazım.

14 Mayıs sisteminin kampanya kısmı dolar kurundaki artışa gitti, bizim kampanya yalan oldu.

muhtemelen foruma özel derken şu kastedildi

Sistem linki sadece forumda paylasılacak ve foruma üye olmayanlar linke erişemeyecek. Tabii bu benim tahminim Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım nolucak inşallah alabilirim monitör aldım kasa kaldı :) 2060-rx 6600lü sistem arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 Mayıs sisteminin kampanya kısmı dolar kurundaki artışa gitti, bizim kampanya yalan oldu.
Öyle demeeee :(
Bu sene tifosiyiz :)

umarım yeni üyelerde kapsıyordur. Çünkü açıklamada forum üyelerine özel diyordu yani eski üye veya herhangi bir sınırlama yazmadı üyeler arasında. İnanın çok ihtiyacım var daha bilgisayarım yok .:rolleyes:

Umarım yeni üyeler faydalanamaz. Ortaya bir link atılacaksa, forumun eskilerinden olmanın ne anlamı kalır ki?
Elin adamı hesap açar gelir, çok zor bir şey olmasa gerek.

Umarım yeni üyeler faydalanamaz. Ortaya bir link atılacaksa, forumun eskilerinden olmanın ne anlamı kalır ki?
Elin adamı hesap açar gelir, çok zor bir şey olmasa gerek.
kardeşim sana hak veriyorum, eski üye olduğun için ayrıcalık bekliyorsun ancak yeni üyelere verilmeyecekse neden forum dışı reklam yapıldı. bu şekilde de biz kullanılmış oluyoruz. sende bize hak ver lütfen, stok çok olsa hepimize yetecektir.

kardeşim sana hak veriyorum, eski üye olduğun için ayrıcalık bekliyorsun ancak yeni üyelere verilmeyecekse neden forum dışı reklam yapıldı. bu şekilde de biz kullanılmış oluyoruz. sende bize hak ver lütfen, stok çok olsa hepimize yetecektir.
Üstad kesinlikle katılıyorum sana madem öyle formda paylaşılırdı umarım stok fazla olur herkes yararlanır. Yani sonuçta bedavaya dağıtılmıyor cebine uyan ihtiyacı olan alır. Şahsen ben 11-14 k arasında olursa alabilirim.

sana katılıyorum, yeni üye olmayan kişilerde eski üyelere verilmesini savunacaktır. orta yol bulunması gerekir, foruma kayıtlı her üyenin yararlanabilmesi gerekiyor

Ancak daha önce benzer kampanya sadece gold rütbeler ve üzerine verildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,119
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri