RTX olacagını sanmamakla beraber belki RTX 2060 veya RTX 3050 olabilirumarım rtx li bi sistemdir
Konulara yardımcı olarak. (Mesaj atarak)teşekkürler peki burda rankımı nasıl yükseltirim
Bu ay daha sistem çıkmaz 14 Mayıs'ta çıkacak olan haricindeArkadaşlar bu ay farklı bir sistem çıkar mı ? Kredi çektim o kadar. Bu sistemi alamazsam ne yapacağımı bilmiyorum akjfkdjsdgjpsg
PC almak için borca giriyor millet ya nasıl bir ülkedeyiz ağlıcam fahdjfnjshnsnjkggBu ay daha sistem çıkmaz 14 Mayıs'ta çıkacak olan haricinde
Taksitle alsaydın kart limitin mi yetersiz?PC almak için borca giriyor millet ya nasıl bir ülkedeyiz ağlıcam fahdjfnjshnsnjkgg
Kart limiti yoktu, kredi çektim ama ertesi gün yatıyormuş. Son anda limiti olan birinin kartını kullanacaktım geçen ama ne yazık ki 1660s'li pcyi alamadım. Krediyi boşuna çekmiş oldum. Boşuna öyle duruyor. Krediyi iptal falan edebiliyorum sanırım ama şimdi yeni pcyi almak istersem diye tutuyorum ne yapıcam bilmiyorum.Taksitle alsaydın kart limitin mi yetersiz?
Kredi çekmek biraz saçma olmus
bazı banka kartlarına taksit oluyor o da kötü bir durumTaksitle alsaydın kart limitin mi yetersiz?
Kredi çekmek biraz saçma olmus
ben de aynı şekil para ayarladım ama öyle kaldı paraKart limiti yoktu, kredi çektim ama ertesi gün yatıyormuş. Son anda limiti olan birinin kartını kullanacaktım geçen ama ne yazık ki 1660s'li pcyi alamadım. Krediyi boşuna çekmiş oldum. Boşuna öyle duruyor. Krediyi iptal falan edebiliyorum sanırım ama şimdi yeni pcyi almak istersem diye tutuyorum ne yapıcam bilmiyorum.