Neler Yeni

DA-FORUM Sistem Valorantta Sürekli Çöküyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Driver sorunu bu yani cozulebilicek bir şey adam bilmiyo driver silmeyi yenisni kurmayı sorun amdnin oluyo eski sürüm veya recommended olmayan sürümü kurarsa tabi sorun çıkar aynisi nvidiada da geçerli hemen AMD sorunlu abi yhaa AMD çöp diye gezinito bu tipler sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Recommended sürümü kurun ddu ile sildikten sonra
Adam da driver sorunu ile uğraşmak istemiyor bıktığını dile getiriyor hocam anlamak çok mu zor ?

Can...

80+ Platinum

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Adam da driver sorunu ile uğraşmak istemiyor bıktığını dile getiriyor hocam anlamak çok mu zor ?
Çözümü 5dakikadan kısa sil sürümü recommended driveri yükle ve sorunun kalmasın bu kadar basit zor bir şey değilki

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Çözümü 5dakikadan kısa sil sürümü recommended driveri yükle ve sorunun kalmasın bu kadar basit zor bir şey değilki
La olum adam istemiyor allah allah neyini anlamiyon

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
Genellikle bu sorun ile Alt+Tab attığım'da karşılaşıyorum ve artık Asus DUAL RX6500 XT ekran kartını sattıracak duruma geldi GTX1660 Super ve/veya RTX2060 almak istiyorum

Alıntıyı görüntüle

Fatal error: [File:Unknown] [Line: 277] Device->CreateBuffer(&Desc, NULL, UniformBufferResource.GetInitReference()) failed at C:\fbroot\engine\source\runtime\windows\d3d11rhi\private\d3d11uniformbuffer.cpp:151 with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED DXGI_ERROR_DEVICE_RESET Crash in runnable thread RHIThread
Sorun kartta değil kurulu olan Windows veya sürücü de, aynı sorunu bende yaşadım hatta farklı oyunlarda atıyorum sea of thieves, phasma, devour, dayz hatta ve hatta unreal engine blender gibi şeylerde başıma geliyordu. Dud ile silip tekrar kurmak ile uğraşmadım çünkü yüklü Windows eski pcden kalmaydi.
Sıfırdan ISO indirip uefi yazdırıp kurulum yaptım. Sonrasında en güncel driver i kurdum. Şuanda kusursuz her şey çalışıyor.

Can...

80+ Platinum
Daha recomennded in anlamını bilmiyon denemede sürüm o yüklemek zorunlu değil diye yazar whql sürümü indirmesi gerekiyor ondan bile haberin yok hem amd fanboy sun hemde neyin ne olduğunu bilmiyon

Sorun kartta değil kurulu olan Windows veya sürücü de, aynı sorunu bende yaşadım hatta farklı oyunlarda atıyorum sea of thieves, phasma, devour, dayz hatta ve hatta unreal engine blender gibi şeylerde başıma geliyordu. Dud ile silip tekrar kurmak ile uğraşmadım çünkü yüklü Windows eski pcden kalmaydi.
Sıfırdan ISO indirip uefi yazdırıp kurulum yaptım. Sonrasında en güncel driver i kurdum. Şuanda kusursuz her şey çalışıyor.
Olum ne cahil cahil yazıp adamın kafasını karıştırıyonuz alakası yok bende yaşadım ayni kartta sorunu ddu ile silicek 22.5.1 sürümü indirecek interneti kapatıp kurulum yapacak düzeliyor veya xmp açık ise ,2933 mhz civarlarina çekecek veya 3000 mhz veya kapatacak yanlış bilgi vermeyin

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
Daha recomennded in anlamını bilmiyon denemede sürüm o yüklemek zorunlu değil diye yazar whql sürümü indirmesi gerekiyor ondan bile haberin yok hem amd fanboy sun hemde neyin ne olduğunu bilmiyon

Olum ne cahil cahil yazıp adamın kafasını karıştırıyonuz alakası yok bende yaşadım ayni kartta sorunu ddu ile silicek 22.5.1 sürümü indirecek interneti kapatıp kurulum yapacak düzeliyor veya xmp açık ise ,2933 mhz civarlarina çekecek veya 3000 mhz veya kapatacak yanlış bilgi vermeyin
Abi cahillik ile ne alakası var yazdığım şeyi bı düzgün oku ondan sonra yaz, dud ile uğraşmadım diyorum, ugrasmamamin nedeni ise eski PC den kalma Windows demişim. Böyle yazdım çünkü belki o arkadaş senin dediğin gibi dud ile uğraşıp sonuca varabilirdi. Başımdan geçeni anlatıp ulaştığım sonucu yazmışım. Boş yapıp gerginlik çıkarmaya gerek yok.
Ekstra olarak da diğer uygulamalarda aldığım hatalar senin çözümüne gerek kalmadan fixlenmisti. Burda tecrübe belirtiyorum şöyle yap böyle yap demiyorum.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

La olm recommended sürüm nasıl denemede olan sürüm oluyo ayrıca demişsin WHQL olanı indirsin zaten recommended WHQL sürüm olarak geçer recommendedin anlamını bilmiyorsan turkcesi onerilendir

Top Bottom