OrionKnight55
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
o hangi paket bize 35mpbs 100tl kitlediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi de ethernetle bağlı ayıptırmutlu musunuz kablonet infinity master farkı
o hangi paket bize 35mpbs 100tl kitlediler
siz de kablonet mi kullanıyorsunuzNalet Olasıca Down Hızım.
Alıntıyı görüntüle
Nerde Bende o şans Türk Telekom 2 haftadır Down hızım yerde.bi de ethernetle bağlı ayıptır
siz de kablonet mi kullanıyorsunuz
uzun yıllardır kullanıyorum indirim yapıyorlar o yüzdeno hangi paket bize 35mpbs 100tl kitlediler
bi de ethernetle bağlı ayıptır
pinginiz çok düşük benimki 27ms çıktı acaba fiber mi kullanıyorsunuz ya da hangi modemi kullanmaktasınızNerde Bende o şans Türk Telekom 2 haftadır Down hızım yerde.
u-usta oraya anten değil sabitleme vidaları girmesi gerekmiyor muydu
Ben de öyle diyordum, 1 hafta önce ev değiştirdim, alt yapı çok daha fazlasını destekliyor ama ücret mevzusu girince araya... Allah belasını diye başlıyorsunAlıntıyı görüntüle
Altyapı olsa 300tl ödemeye de razıyım ama yoğğğğkkkkkkkk
VDSL Kullanıyorum modem ise default TT modemi. oyunlarda 45-50ms geziyorum.pinginiz çok düşük benimki 27ms çıktı acaba fiber mi kullanıyorsunuz ya da hangi modemi kullanmaktasınız
Hocam bence onu değilde bu modemin nasıl çalıştığını düşünu-usta oraya anten değil sabitleme vidaları girmesi gerekmiyor muydu![]()
orası öyle ama henüz 15 yaşımda olduğumu ve de oturduğumuz evin bizim olduğunu ve de 10 yıl içerisinde taşınmamız gibi birşeyin söz konusu olmadığını düşününce kendi yelkenimle denize açılana kadar buna mecburum gibi gözüküyor, ama umarım birkaç yıl içerisinde birşeyler değişir ve kanayan yaramıza derman olur internet sağlayıcılarıBen de öyle diyordum, 1 hafta önce ev değiştirdim, alt yapı çok daha fazlasını destekliyor ama ücret mevzusu girince araya... Allah belasını diye başlıyorsun![]()