Neler Yeni

DA FORUM UYARI AFFI ETKİNLİĞİ -3-

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
2022 de aldığım uyarılar için af talebinde bulunuyorum

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere yeni yıla girmek üzereyiz. Bunun gibi başka bir etkinliği daha geçen sene yapmıştık ve ilgi bir hayli büyüktü. Benzer bir etkinliği yine yapacağız ayrıca bu duyuruyla birlikte uyarı sisteminde de bazı değişiklikler planladığımı duyurmak isterim. Bununla ilgili detayları ilerleyen zamanlar paylaşmayı planlıyorum.

Uyarı affına gelecek olursak. Geçtiğimiz etkinlikte olduğu gibi BU ETKİNLİĞE SADECE 2022 YILI İÇERİSİNDE ALDIĞINIZ UYARILAR DAHİLDİR! Daha önceki tarihlerde aldığınız uyarılar bu etkinlik kapsamında değildir. Önceki tarihli uyarılarınız için lütfen başvuru yapmayın.

Ayrıca süreli olan uyarılar bu etkinliğe dahil değil. Çünkü onların süresi geçtiği zaman zaten etkisiz hale gelmektedir. Aynı şekilde bu etkinlikte de SÜRESİZ olan uyarıların süresi kısaltılacak ve etkisiz duruma getirilecektir.

Bütün başvuruların kabul edilmeyebileceğini belirtmeden geçmeyelim, uyarılarınız önden kontrol edilir ve değerlendirilerek af işlemi yapılır. İlgilenilen mesajlara karışıklık olmaması adına ben ve diğer moderatör arkadaşlar BEĞENİ atacaktır.

KONU ALTINDA ALAKASIZ MESAJLARA UYARI VERİLECEKTİR!

NOT: 31.12.2022 GECE YARISINDA ETKİNLİK SONA ERECEKTİR.
Bende af istiyorum gereksiz yemiştim zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
23 Şubat 2022 de aldiğim uyarı için başvuruyorum:blobdance:

En İyi Cevap
3
3 Nisandaki uyarım için af talebinde bulunuyorum.

Ek olarak 20 ağustostakinde bir konuma mesaj gelmeyince yeni konu açtım ama tam o an diğerine mesaj gelince çift konu gibi göründü, biliyorum eski tarihli ama diğerine başvuru yapmadım forumu aktif olarak kullanmıyordum o da silinirse mükkemmel bir forum hayatı yaşamak isterim :blobdance:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
2022 de aldığım bir uyarı için başvuruyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
2022'de aldığım 4 süresiz uyarı için başvuruyorum.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere yeni yıla girmek üzereyiz. Bunun gibi başka bir etkinliği daha geçen sene yapmıştık ve ilgi bir hayli büyüktü. Benzer bir etkinliği yine yapacağız ayrıca bu duyuruyla birlikte uyarı sisteminde de bazı değişiklikler planladığımı duyurmak isterim. Bununla ilgili detayları ilerleyen zamanlar paylaşmayı planlıyorum.

Uyarı affına gelecek olursak. Geçtiğimiz etkinlikte olduğu gibi BU ETKİNLİĞE SADECE 2022 YILI İÇERİSİNDE ALDIĞINIZ UYARILAR DAHİLDİR! Daha önceki tarihlerde aldığınız uyarılar bu etkinlik kapsamında değildir. Önceki tarihli uyarılarınız için lütfen başvuru yapmayın.

Ayrıca süreli olan uyarılar bu etkinliğe dahil değil. Çünkü onların süresi geçtiği zaman zaten etkisiz hale gelmektedir. Aynı şekilde bu etkinlikte de SÜRESİZ olan uyarıların süresi kısaltılacak ve etkisiz duruma getirilecektir.

Bütün başvuruların kabul edilmeyebileceğini belirtmeden geçmeyelim, uyarılarınız önden kontrol edilir ve değerlendirilerek af işlemi yapılır. İlgilenilen mesajlara karışıklık olmaması adına ben ve diğer moderatör arkadaşlar BEĞENİ atacaktır.

KONU ALTINDA ALAKASIZ MESAJLARA UYARI VERİLECEKTİR!

NOT: 31.12.2022 GECE YARISINDA ETKİNLİK SONA ERECEKTİR.

2022 yılındaki hatalarım için af aff talep ediyorumm

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
2022de aldığım uyarılar için başvuruyorum

Haaland

80+ Bronze
Dahası