Duyarcı ?Duyarcı kafası başka
Datalara erişilmemiş. Aynı olay değil yani. Kodlama dillerinden Türkçeyi biraz unutmuş olabilirim. Oku sende öğren ileride lazım olur hacklenmezsin hem. Yoksa 3310 gibi titreyen sen olursun.Daha kendi dilini düzgün kullanamıyorsun ne tatava yapıyorsun ? Aynı şey başına gelse ve tüm dataların çalınsa oturur bebe gibi ağlarsın. Burada boş yapmaya gerek yok. Eline bi mahkeme kağıdı gelsin bakalım nasıl tir tir titriyorsun 3310 gibi.
Adam duyar kasıyorDuyarcı ?
Olmuyorsa zorlama batarsın diye bir laf vardır bilir misin ? Çölüne dön.Low IQ? O - 18 kitle dediğin senden kitle çıkarır da low IQ lu bile olamazsın. Sen kimsin diyor bir de vay be yazık sana. Görüşürdük yazmışsın bir de. Görüşelim bakalım titreme modundan uçak moduna geçirirler adamı bordo klavyeli olacağına insan ol, insanlarla nasıl konuşulur öğren. Senin gibiler çok var piyasada görüşürdük falan diyen ama hepsi gece olunca sanalda kurt kesilip reelde kuzu oluyorlar. Tam bir vakit kaybısın. Tam bir sefil.
Ok zoomer.Bataklıkta bulunan sinek vızıltıları gibisin. Menhol artıklarıyla uğraşmıyorum.
Uğraşmadığımı söylemiştim, umarım devam etmez.Saygısız muhabbetiniz/hakaretleriniz devam edecek mi? @umutbatuhan - @Redmental
Yani genel yetkililere karşı tavrı buysa ve sizin umurunuzda değilse , benim hiç umrumda değil. Arada tek tük çıkıyor böyleleri yapacak bir şey yok. Fake bıçkınlar.Saygısız muhabbetiniz/hakaretleriniz devam edecek mi? @umutbatuhan - @Redmental
Konu içerisinde umurumuzda olmadığını söyleyen bir yetkili görmedim ben.Yani genel yetkililere karşı tavrı buysa ve sizin umurunuzda değilse , benim hiç umrumda değil. Arada tek tük çıkıyor böyleleri yapacak bir şey yok.
18 yaşında birinin bir siteyi hacklemesi nasıl bu kadar kolay olabiliyor @Abdullah HacıgülBugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul'daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?
Alıntıyı görüntüle