Ablacım beni niye etiketliyorsun ya?AHAHAAA ben biliyorum kim olduğunu
hüü bilmiyomuşum
Ablacım beni niye etiketliyorsun ya?AHAHAAA ben biliyorum kim olduğunu
hüü bilmiyomuşum
Kime dedin anlamadım yanlış yorumu etiketledin galibaAblacım beni niye etiketliyorsun ya?
allah akil fikir versinŞimdi bilmem kaç kişi forumda birisinin attığı bir özel mesaj için 106 tane mesaj mı yazdı.
Abi yani yürüyen birisi varsa ne düşünüyorsan belirtirsin yani biz ne yapabiliriz bu durumda.
Mesela @epica59 bana her gün boydan foto atıyordu sonra onu kıramadım şu an sevgiliyiz. (!)
Forum kitlesinde hitap şekiller olarak "Aşkım, canım" gibi şeyler kullanıyoruz yani
Birisi yürüdüyse ya trolldür ya da harbi harbi yürümüştür. Harbiyse o iş sende. Bu olay ciddi konuma gelmediği sürece ne Mehmet abi ne de Abdullah abi bir şey yapamaz zaten
Ciddi bir durum ise örneğin onu uyarmana rağmen duyarlı davranmıyorsa ve rahatsız oluyorsan raporla. Yöneticiler raporlandığı zaman özel mesajlara da bakabiliyor.
Koskoca 49.655 Kişinin önünde bunu belirtmeye gerek yok zaten. Saçma olur. Neyse bu kadar.
Ciddiye alıp bu kadar yazı mı yazdın ciddenŞimdi bilmem kaç kişi forumda birisinin attığı bir özel mesaj için 106 tane mesaj mı yazdı.
Abi yani yürüyen birisi varsa ne düşünüyorsan belirtirsin yani biz ne yapabiliriz bu durumda.
Mesela @epica59 bana her gün boydan foto atıyordu sonra onu kıramadım şu an sevgiliyiz. (!)
Forum kitlesinde hitap şekiller olarak "Aşkım, canım" gibi şeyler kullanıyoruz yani
Birisi yürüdüyse ya trolldür ya da harbi harbi yürümüştür. Harbiyse o iş sende. Bu olay ciddi konuma gelmediği sürece ne Mehmet abi ne de Abdullah abi bir şey yapamaz zaten
Ciddi bir durum ise örneğin onu uyarmana rağmen duyarlı davranmıyorsa ve rahatsız oluyorsan raporla. Yöneticiler raporlandığı zaman özel mesajlara da bakabiliyor.
Koskoca 49.655 Kişinin önünde bunu belirtmeye gerek yok zaten. Saçma olur. Neyse bu kadar.
selam canim ayaklarin kaç numara çok güzelsin maşallah (!) dnajnjhunwşcncı (randomum mükemmel demi kıskanmayın ha )Şimdi bilmem kaç kişi forumda birisinin attığı bir özel mesaj için 106 tane mesaj mı yazdı.
3 kişiye diyordu yoksa seni aldatmış mı?@Sevdiği Üyeler Ban yedi bana aşkım diyordu
Hayır sonra düzenlemiş.Kime dedin anlamadım yanlış yorumu etiketledin galiba