Neler Yeni

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende șöyle birșey düșünmüștüm. Ben forumu mobilden kullanıyorum. mesela diyelim titanium bir üye bir konuya mesaj yazıyor. Daha düșük rütbeli bir kiși ( mesaj yazılan konu hakkında daha bilgili) o titanium üyenin söylediğine karșı çıkıp doğrusunu anlatıyor. Fakat diğer kișiler adam titanium diye onu daha bilgili sanıyor. Önerim șudur ki kullanıcı adlarının yanında üyenin hakim olduğu konular diye bir buton olsa ona basınca hangi konular hakkında daha çok reaksiyon almıș en iyi cevapları hangi konulardan almıș en çok mesajı hangi konuda. Gibisinden kısa kısa bilgiler verilse güzel olur. En azında rütbe sistemi kaldırılmasa bile bu șekilde daha sağlıklı bilgi edinilebilir diye düșünüyorum.
Evet bunu yukarıya da yazdım rütbe yüksek olunca çok bilgililer sanıyorlar. Forum bana çok şey öğretti ama ben bronzeyim . Bronze olarak buraya şu kulaklık güzel desem biri bu kötü dese olabilir diyorum plat geliyor hurraaa cahil akılsız beyinsiz oluyorum .

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam kusura bakmayın bunu bende yazıyorum arada . Fakat her zaman hocam demek sıkıyor . Siz biz yerine sen ben daha samimi bu yüzden olabilir . Olduysa size karşı kusura bakmayın
yani karşındakinin sana hitabına göre zaten karar verebilirsin nasıl konuşman gerektiğine. bazısına sizli bizli bir cevap yazıyorum sorusunun çözümü olarak, şöyle şöyle yapabilirsiniz gibi. cevap: saol brom. yani ben cevap yazarken kankacım şimdi şöyle şöyle yapcan gibi yazsam tamam da, bir taraftan resmi bir "siz" gelirken öbür taraftan "brom" gelmesi sinir bozuyor. bak mesela sana senli benli konuştum :D

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
Geçenlerde konu açmıştım hiç mesaj gelmeyince konuyu yükselttim ve bugünku yükseltme hakkın bitti gibi bir mesaj geldi bende yeni konu açtım aynısını sonra uyarı geldi saçmalığa bak @Abdullah Hacıgül
insanlar bilgisi ve ya o zamanlar aktifliğin düşük bir zamanda açılmış konu (y)
ne olduğunu bilmiyorum cevap verirken link bırakırmısın bakıym :)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Evet bunu yukarıya da yazdım rütbe yüksek olunca çok bilgililer sanıyorlar. Forum bana çok şey öğretti ama ben bronzeyim . Bronze olarak buraya şu kulaklık güzel desem biri bu kötü dese olabilir diyorum plat geliyor hurraaa cahil akılsız beyinsiz oluyorum .
Argümanlar sunarak tartışmayı denediniz mi?

Komando41.

80+ Silver
kanser kitle 6 yaşındaki çocuk aşk acısı çekiyorum diye konu açıyor kaç tane troll hesab var forumda

robin

80+ Silver
Madalyalar gelsin.

Ekler

• 1621544885687.png
    1621544885687.png
    23.5 KB · Hit: 49

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Onaylı üye gelebilir telefon doğrulaması ile

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Argümanlar sunarak tartışmayı denediniz mi?
Onu denedim fakat olmadı . Adamın bilgisayarı ısınıyormuş. Dedim ki termal macun değişebilirsin olmazsa kasanın kapağını aç düşerse eğer bütçe varsa kasa değiş dedim .
Sonuç: Demesi kolay çok akıllısın sen babam bana hayatta kasa almaz hurraaa öyle böyle.
Hocam bir şey mi dedim yazıyorum .
Sonuç: Tabi dedin sen akılsızsın babam almaz diyorum anlamıyor musun .
Konu böyle gitti bende daha cevap vermedim adamla uğraşamam anlatsam da anlamayack çünkü

Top Bottom