Aybars Han
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,682
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben sonuçta para istiyor mu diye sallayıp sonra çözüyordum çakallar free yazıp sonuç için para istiyorhepsini b yaptım 69 çıkıyor
ben sonuçta para istiyor mu diye sallayıp sonra çözüyordum çakallar free yazıp sonuç için para istiyorhepsini b yaptım 69 çıkıyor
hocam chatgpt ye sorduğumda en hızlı biten test oydu yatmadan önce çözeyim demiştim hatta şimdi tekrar çözeyim bakalım ne diyecekcambridge harbi zor bir test şu an seviyesi b1 olan biriyim sene sonu hedefim b2 olmak
başarılar aga sadece iyi bir gramer çalışması + dizi izleme ve maruz kalma ile varırsın bu arada btk akademi diye bi' platform var ben kullandım belki sizin de işinize yarar oradaki ingilizce eğitimlerine bakabilirsinhocam ben üniversiteyi polonyada okuyacağım için ielts sınavında 6.0 üzeri almam lazım chatgpt öyle dedi en azından ve oda onun dediğine göre b1 b2 seviyesine denkmiş bakalım şuan işim yok aslında çözmeye gidiyorum
buda şey değil yani artık yapanların maile reklamlar basacak ben yan bir maili girdimben sonuçta para istiyor mu diye sallayıp sonra çözüyordum çakallar free yazıp sonuç için para istiyor
Ben podcast+sub anime+diziden öğrendim şakasız.başarılar aga sadece iyi bir gramer çalışması + dizi izleme ve maruz kalma ile varırsın bu arada btk akademi diye bi' platform var ben kullandım belki sizin de işinize yarar oradaki ingilizce eğitimlerine bakabilirsin
teşekkürler hocam dizi türkçe bile izleyemiyorum tek izlediğim dizi rick and morty ben çok dizi film insanı değilim çabuk sıkılırım izlediğim videoyu dahi 2. kere izleyemem bazıları hariç mesela interstelları 3 kere bitirdim 1 kere full türkçe 1 kere yarısına kadar türkçe yarısında artık kaçak site televizyonda kapanıyordu yarısından sonrasını da prime videoda ingilizce türkçe altyazıyla 3.sü full türkçe altyazıylaydıbaşarılar aga sadece iyi bir gramer çalışması + dizi izleme ve maruz kalma ile varırsın bu arada btk akademi diye bi' platform var ben kullandım belki sizin de işinize yarar oradaki ingilizce eğitimlerine bakabilirsin
yok kral şaşırmam ama ben temeli gramet eğitimleri ile iyi attım sonra sitcom dc sunucularında takılma vs. ile yükselttim bu yıl başı başladım nisan mayıs gibi b1 sertifikası aldım kalan ilerlememi tamamen maruz kalma ile yapacağımBen podcast+sub anime+diziden öğrendim şakasız.
Neyde ?yok kral şaşırmam ama ben temeli gramet eğitimleri ile iyi attım sonra sitcom dc sunucularında takılma vs. ile yükselttim bu yıl başı başladım nisan mayıs gibi b1 sertifikası aldım kalan ilerlememi tamamen maruz kalma ile yapacağım
bir de test aldım demiştin hangi testi almıştın merak ettim
bu arada gerçekten dikkat sorunun olabilir öyle dehb falan yoksa da dikkatini düşüren şeyleri bırak sana tavsiyem çünkü her türlü disiplinli eylemine zarar veriyorteşekkürler hocam dizi türkçe bile izleyemiyorum tek izlediğim dizi rick and morty ben çok dizi film insanı değilim çabuk sıkılırım izlediğim videoyu dahi 2. kere izleyemem bazıları hariç mesela interstelları 3 kere bitirdim 1 kere full türkçe 1 kere yarısına kadar türkçe yarısında artık kaçak site televizyonda kapanıyordu yarısından sonrasını da prime videoda ingilizce türkçe altyazıyla 3.sü full türkçe altyazıylaydı
ıq testi almıştım yazmamış mıydınNeyde ?
Aldım zaten ama 2 yıl falan olması lazım ailem zorla sokmuştu ne olduğunu bilmiyorum.bu arada gerçekten dikkat sorunun olabilir öyle dehb falan yoksa da dikkatini düşüren şeyleri bırak sana tavsiyem çünkü her türlü disiplinli eylemine zarar veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ıq testi almıştım yazmamış mıydın
hocam var zaten ama resmi olarak varmı bilmiyorum sadece kendi gözlemlerime dayanarak söylüyorumbu arada gerçekten dikkat sorunun olabilir öyle dehb falan yoksa da dikkatini düşüren şeyleri bırak sana tavsiyem çünkü her türlü disiplinli eylemine zarar veriyor
ıq testi almıştım yazmamış mıydın
aga bence doktora görün hem kesin dehb mi yoksa düşük dikkat mi onu görürsün belki yardım eder vs.hocam var zaten ama resmi olarak varmı bilmiyorum sadece kendi gözlemlerime dayanarak söylüyorum
ailen niye zorla seni ıq testine paralı şekilde soktu aga asşasşdlksaşAldım zaten ama 2 yıl falan olması lazım ailem zorla sokmuştu ne olduğunu bilmiyorum.
Bilmiyorum ki hocam küçüklüğümden beridir çok analizci ve düşünür bir bireyimdir bu yüzden merak edip soktular galiba.aga bence doktora görün hem kesin dehb mi yoksa düşük dikkat mi onu görürsün belki yardım eder vs.
ailen niye zorla seni ıq testine paralı şekilde soktu aga asşasşdlksaş