DA-G5 ekran titreme sorunu

merhaba arkadaşlar itopyadan aldıgım g5 sistemde oyundan durduk yere atıyor ve pc yenı açıldıgında ekran kayıyor ve titrıyor sizce sorun ne olabılır.
bu arada dpı kablosu ıle yaptı hdmı kablosunda goruntu düzeldi ama oyundan atma sorunu hala devam edıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bazen ekran kartı hata verıyor donuyor
Görüntü sorununun kablo ile alakalı olduğunu kendiniz bulmuşsunuz. Yine de farklı bir display kablo ile kontrol etmeniz iyi olur. Oyundan atma sorunu ise Windows kaynaklı olabilir. Windows 10 home sürümüne format atıp tekrar deneyebilirsiniz.

Görüntü sorununun kablo ile alakalı olduğunu kendiniz bulmuşsunuz. Yine de farklı bir display kablo ile kontrol etmeniz iyi olur. Oyundan atma sorunu ise Windows kaynaklı olabilir. Windows 10 home sürümüne format atıp tekrar deneyebilirsiniz.
home olarak mı kullanayım

tammdır peki kurmam gereken sonra bir şey varmı kendi güncellemesi dışında
Ekran kartı sürücüsünü kurmak yeterli olur. Windows güncelleştirmelerini yapabilirsiniz. Sonra ihtiyacınız olan programları kurabilirsiniz.

Garantiye gönderin

Ddu ekran kartı driverlerini iz bırakmayacak şekilde silmenize yarar
Kanka bi bismillah belki kullandığı monitörün çözünürlüğü tuhaf ya da eski. Benim monitör 1440*900 çözünürlükte o yüzden pcyi ilk açınca monitör görüntüyü ortalamaya çalışıyor. Milletin moralini bozmayın hemen

ramları oc yapmam gerekırmı yoksa kendı mhz sindemı kalsın

malesef format atmama ragmen sistem gene mavi ekran hatası verdi itopyaya mail attım artık hayırlısı

sorunun çözümünü buldun mu acaba?
ramları ** yapınca yapıyormus yani sistem 2133mhz çalışmaya mahkum kaldı
ramlar 3200mhz kapasiteye sahip ama 2666mhz de yaptım gene aynı oyun oynarken zora gelıyor heralde kendını resetliyor anlamadım.

ramları overclock yapınca yapıyormus yani sistem 2133mhz çalışmaya mahkum kaldı
ramlar 3200mhz kapasiteye sahip ama 2666mhz de yaptım gene aynı oyun oynarken zora gelıyor heralde kendını resetliyor anlamadım.

Geri