ifşa etsene reis mümkün değil dediğinin olması, 1000 kişi birde alıyorsa bilememalıyorlar guzel kardeşim . illa ifşamı edelım ? ifşa etsekte bişi olduğu yok ? biz 1 adet alamazken farklı hesaplardan 10 adet nasıl alabılıyorlar
ifşa etsene reis mümkün değil dediğinin olması, 1000 kişi birde alıyorsa bilememalıyorlar guzel kardeşim . illa ifşamı edelım ? ifşa etsekte bişi olduğu yok ? biz 1 adet alamazken farklı hesaplardan 10 adet nasıl alabılıyorlar
Çok sağol dostum umarım dediğin gibi oluryanmaz için rahat olsun pazartesi ara hallederler
9 taksitte 900 tl ekliyomuş 3d secureceden döndüm bu seferde alamadım:Şahsen ben çok uğraştım ama sepete bile ekleyemedim.
Ben sepete ekle yerini bilmiyordum listeye ekle sanıyordum yarım saattir sepete eklemeye basmamışım :/9 taksitte 900 TL ekliyomuş 3d secureceden döndüm bu seferde alamadım:
Olabiliyo bazen neyse hayırlısı olsun ama halen deniyorum.Ben sepete ekle yerini bilmiyordum listeye ekle sanıyordum yarım saattir sepete eklemeye basmamışım :/
bonus kullanmak istiyorum *zamanı geri alma*Alıntıyı görüntüle
Biz arkadaşa satın alabildik ( 4KİŞİ Anca 1 tane) Kalan yarışmacılara başarılar.
Yani hemen hemen al satçılar aldı diyemeyiz ancak forum içinde bilgisayarı olup eski bilgisayarını satanlar vs de aldı.hiç bu kadar konu açılmıyordu demekki bu sistemi gerçekten çok heves edip alacak arkadaşlar olmuş ama çoğu gene al satçılara gitti