yarışmacı ne abi ya DŞSAJSAJSAJSAJSAJHDİKAECHASDJLAS iyi almışsınız güle güle kullanın.Alıntıyı görüntüle
Biz arkadaşa satın alabildik ( 4KİŞİ Anca 1 tane) Kalan yarışmacılara başarılar.
sırf bu pc için 8 bin lira ayırdım, yani 2 maaşım, kaç dakikadır uğraşıyorum ama nafile.Şahsen ben çok uğraştım ama sepete bile ekleyemedim.
itopyanın rezilliğisırf bu pc için 8 bin lira ayırdım, yani 2 maaşım, kaç dakikadır uğraşıyorum ama nafile.
Kredi çekecektim yarın yatacağını öğrendim. Sonra moralim bozuldu biraz ama limiti olan kart buldum. Daha sonra tam 19.00'da siteye girdim. Sepete ekledim ve sepete giremedim. 19.30-19.40 civarında sepet açıldı ama stoklar bitmiş...Şahsen ben çok uğraştım ama sepete bile ekleyemedim.
haklısın kanka ya bende alamadım ki eminim ilk tıklayanlardan biriydimalabilen varmı 2 kişiydik alamadık itopya reazalet bir site ya
@Abdullah Hacıgül abi bir iletişime geçsen de biraz daha update yapsalar siteye 30dkdır uğraşıyoz site çöküyor sürekli
Aynen bende sepete ekleyemedim ekledim stok bitti son andaŞahsen ben çok uğraştım ama sepete bile ekleyemedim.