trol felan değil tanıdığım biri var her seferinde 10 det alıyorlarAlamaz birden fazla aynı hesap ile troll bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzelttim
Alamaz ki aynı hesap ile he çete olmuşlardır farklı hesaplar ile farklı cihazlar girip aynı kişiye alır o ayrıtrol felan değil tanıdığım biri var her seferinde 10 det alıyorlar
kanka hesaplarına baktım bot falanlarda değil ve bazıları gittigidiyor sahibinden ve ikinci el internet sitelerinden ilanları koymuşlar isimlerde aynı ve alayım dedim satıldı cevabını aldımAlamaz birden fazla aynı hesap ile troll bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzelttim
alıyorlar guzel kardeşim . illa ifşamı edelım ? ifşa etsekte bişi olduğu yok ? biz 1 adet alamazken farklı hesaplardan 10 adet nasıl alabılıyorlarAlamaz ki aynı hesap ile he çete olmuşlardır farklı hesaplar ile farklı cihazlar girip aynı kişiye alır o ayrı
Yuh gerçekten mi hemen mı satıldı orada dakanka hesaplarına baktım bot falanlarda değil ve bazıları gittigidiyor sahibinden ve ikinci el internet sitelerinden ilanları koymuşlar isimlerde aynı ve alayım dedim satıldı cevabını aldım
bana ulaşabilirsin alamayanlardan birine verecegim 2 adet aldımsırf bu pc için 8 bin lira ayırdım, yani 2 maaşım, kaç dakikadır uğraşıyorum ama nafile.
hll büyük başarı valla böyle site oldukca savaş veririz
Her alana bunu mu soruyorsun? Varmış ki almışım?gözünü seviyim ihtiyacın var mıydı aldın
yanmaz için rahat olsun pazartesi ara hallederlerBen aldım para çekimi gerçekleşti fakat sistem siparişlerim de gözükmüyor. Sayfa hata verdi
İnşallah dostum ya siparişlerim kısmında gözükmemesi beni biraz gerdi. Nasıl olacak şuan param yanmaz demi
knk oyle değil imzanda bir sistem vardı o yuzden sana sordum sadece 10. sınıfım bilişim bölmü okuyorum ama pcm yok sen düşün yani knkHer alana bunu mu soruyorsun? Varmış ki almışım?