Da-G6'yı kimler alabildi ?

alıyorlar guzel kardeşim . illa ifşamı edelım ? ifşa etsekte bişi olduğu yok ? biz 1 adet alamazken farklı hesaplardan 10 adet nasıl alabılıyorlar
ifşa etsene reis mümkün değil dediğinin olması, 1000 kişi birde alıyorsa bilemem

9 taksitte 900 TL ekliyomuş 3d secureceden döndüm bu seferde alamadım:
Ben sepete ekle yerini bilmiyordum listeye ekle sanıyordum yarım saattir sepete eklemeye basmamışım :/

Elimdeki sistem işim gereği yetersiz gelmeye başladı MD2 sistem almıştım buna geçmek istiyordum 19:00 da linke gittim saat 20:00 a kadar denemediğim yer kalmadı 4 gigabit alt yapıya sahip sunucudan telefondan kendi bilgisayarımdan her yerden denedim sepete eklendikten sonra sepetim kısmına gidince ürün veya stokta bi değişiklik oldu deyip hata verdi hiç bi şekilde ödeme ekranına geçemedim En son itopya ya bot yazacağım o şekilde olacak

hiç bu kadar konu açılmıyordu demekki bu sistemi gerçekten çok heves edip alacak arkadaşlar olmuş ama çoğu gene al satçılara gitti :(

3 Arkadaş aldık, alan arkadaşlara hayırlı olsun 👏 Alamayan arkadaşlar çok geçmiş olsun inşallah daha iyilerini alırsınız...

bende alamadım çok uğraştım. Acelem yok önümüzdeki kampanyaları bekleyecem artık. Monitör klavye mouse herşeyi aldım bir kasam yok :(

İtopya umarım Ciddi bir Ar Ge ile Server Kapasitesini artırabilir.
Alanlara Hayırlı olsun
Alamıyanlar Üzülmesin F/P Kralı Abdullah abi devam eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri