Videodaki gibi olursa değerler gayet idare eder ilerde hava soğutma eklersin bişeyler yaparsınMerhaba arkadaşlar ben da-g9 alacağım fakat ekran kartı msi ventus 2x rtx 4060 ti olduğu için sıcaklığı yüksek olur mu olursada nasıl çözebilirim sağolun.
40xx serisi çok ısınmıyor sıkıntı olacağını sanmamaynı sistem ama adanada yaşıyorum
Anladım bi hava soğutma falan eklersen güzel olur kasanın üstü falanda mesh galiba meş mi mesh mi nasıl yazılıyo bilmiyorum tamaynı sistem ama adanada yaşıyorum
mesh kasa evetAnladım bi hava soğutma falan eklersen güzel olur kasanın üstü falanda mesh galiba meş mi mesh mi nasıl yazılıyo bilmiyorum tam
olursa hava soğutucu mu almalıyım40xx serisi çok ısınmıyor sıkıntı olacağını sanmam
İşlemci biraz ısınıyo soğutma bloğu takmayı düşünüyorum işlemci soğursa ekran kartına yansıyabilir diye umud ediyorumMerhaba arkadaşlar ben da-g9 alacağım fakat ekran kartı msi ventus 2x rtx 4060 ti olduğu için sıcaklığı yüksek olur mu olursada nasıl çözebilirim sağolun.
Başka şeyler de vardır elbet ama benim bildiğim yokmesh kasa evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
olursa hava soğutucu mu almalıyım
sizde var mi da-g9?İşlemci biraz ısınıyo soğutma bloğu takmayı düşünüyorum işlemci soğursa ekran kartına yansıyabilir diye umud ediyorum
Başka şeyler de vardır elbet ama benim bildiğim yok
MSI sıcak olsa bile düşük watt sayesinde tehlikeli sayılacak sıcaklıklara çıkmaz o.hep msiden sicakliktan sikayetci olunuyor
Ben daha alamadım malesef ama inşallah alıcamve 23-24k arasi da-g9 kadar guzel bi sistem öneriniz varsa yazabilirsiniz ben 23kya aliyorum da-g9u
sizde var mi da-g9?
adanadayım bu arada özellikle belirteyimMSI sıcak olsa bile düşük watt sayesinde tehlikeli sayılacak sıcaklıklara çıkmaz o.
allah daha iyilerini nasip etsim hocamBen daha alamadım malesef ama inşallah alıcam