Neler Yeni

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
arkadaşlar biz boşuna konuşuyoruz. kasayı teslim aldım. kontrolcüden çıkan 4 pinli pwm kablosu var zaten. direkt kabloyu aldım sys fana taktım. biostan pwm seçtim autoya aldım işlemci sıcaklığına göre hızlanacak artık. 4 fan da kontrol edilebiliyor
Ledleri gene düğmeden kontrol edebiliyo musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah razı olsun kardeş istifade ettim artık sessiz çalışıyor
Hocam hangi kabloları birleştirdiniz çözemedim ben işlemci çok ısınıyo fanları açmam lazım ama açamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Hocam hangi kabloları birleştirdiniz çözemedim ben işlemci çok ısınıyo fanları açmam lazım ama açamıyorum
fanlar varsayılan olarak en üst hızda çalışıyor zaten. benim değiştirmek istediğim ayar işlemci sıcaklığına göre fan hızının ayarlanmasıydı. fan çoklayıcıdan çıkan PWM kablosunu sys_fan1'e takarak bunu hallettim. işlemciyi stok fanla çalıştırıyorsanız çok ısınması normal. kule tipi bir soğutucu almanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
fanlar varsayılan olarak en üst hızda çalışıyor zaten. benim değiştirmek istediğim ayar işlemci sıcaklığına göre fan hızının ayarlanmasıydı. fan çoklayıcıdan çıkan PWM kablosunu sys_fan1'e takarak bunu hallettim. işlemciyi stok fanla çalıştırıyorsanız çok ısınması normal. kule tipi bir soğutucu almanız gerekiyor.
İşlemcinin fan hızını ayarlayabiliyorum demi msi centerdan veya biostan diğer fanlar ful hızdaysa sorun yok sadece işlemci fanını sıcaklığa göre ayarlasam yeter bana

COMMANDERR

80+ Bronze
Allah razı olsun kardeş istifade ettim artık sessiz çalışıyor
Bu kablo nerden çıkıyo ben bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar biz boşuna konuşuyoruz. kasayı teslim aldım. kontrolcüden çıkan 4 pinli pwm kablosu var zaten. direkt kabloyu aldım sys fana taktım. biostan pwm seçtim autoya aldım işlemci sıcaklığına göre hızlanacak artık. 4 fan da kontrol edilebiliyor
nerden çıkıyo knk pwm kablosu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Bu kablo nerden çıkıyo ben bulamadım

nerden çıkıyo knk pwm kablosu
kasanın cam olmayan kapağını aç, fan kontrolcüsünün fazla kablolarını kelepçelemişler, onu kestikten sonra üzerinde işaretlediğim gibi gri bir etikette PWM yazan kabloyu bulabilirsin
1703084545336.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom