yapacakları belliydi aslında ama sana yeni işlemci verip mevcut olanı göndericeklerdi ama nerdee2 günlük işlemcinin üstüne çıkıp tepinmedim sonuçta
Intel olumsuz dönerse itopyayla mahkemelik olacaz
Soğutucu taktığım hiç mesuliyet kabul etmiyorlarmış. Sen de yapmış olabilirsin gibi Vs şeyler döndü. Dedim siz gönderin abi şunu orada olumsuz gelirse mahkemelik oluruz dedim çıktım işin içinden. Ama sadece mahkeme süresince işlemci için değil ne kadar dava varsa uğraşırım. Kullanamadığım günden vsvsKarşı çıkmadın mı hiç kanka sonuçta sıfır ürün alıyorsun neden tamire izin veriyorsun ki
bugün akşam ben de beylikdüzü şubeden teslim alacağım da umarım böyle sorunla karşılaşmam
Kargo değil hocam mağazadan teslim aldım ben , eve geldim soğutucuyu değiştim testleri yaptım , herşeyi güncelledim . Akşam halısahaya gittim geldim ekrana görüntü gelmiyor.Keşke kargo açılışında video alsaydiniz
Geçmiş olsun hocam pis bir durum. Lehine çözersin lakin biraz süreç uzayacak gibi.Kargo değil hocam mağazadan teslim aldım ben , eve geldim soğutucuyu değiştim testleri yaptım , herşeyi güncelledim . Akşam halısahaya gittim geldim ekrana görüntü gelmiyor.
Ramin 1 slotu Rami okumuyor vram ışığı yanıyordu . Anakarttan dedik uğraşmadım , servise götürdüm yakın diye orda çalışıyor raporu verdiler. Ürün çalışıyormuş Ben Götürmeden öncede muhtemelen.
İtopyada deneyince yine vram yandı . İşlemciyi değiştik kesti ışık yakmayı ekranda aldık.
Emin olalım diye 2 farklı işlemci denedik yine ışık yakmadı. Benim işlemciyi takınca hemen vram yanıyor.görüntü vermiyor.
Ordaki arkadaş dikkatli bakınca yamulduğunu orda farkettik. Yada yamuk takıldı bilmiyoruz.
Soğutucu yu değiştim diye mesuliyet kabul etmiyorlarmış
Umarım gelmezKorkulu rüyam bugün aradım itopyayı hala haftaya diyorlar böyle bir durum başıma gelirse birde dur uğraş
Zaten uzamasında korkuyorum. Eski kasamıda kullanamıyorum, KULETİPİ soğtucuyu söktüm macunu da temizledim , işlemcinin üstün de az bişey vardı geri takayım dedim ısı 84 e fırlıyor durduk yereGeçmiş olsun hocam pis bir durum. Lehine çözersin lakin biraz süreç uzayacak gibi.