Çözüldü✓ DA GT2 AMD Sistem Arızası ve Çözülememesi

Reaksiyon skoru
0
Selamun aleyküm Abdullah abi ben 15/07/2022 tarihinde DA GT2 AMD sistemi yaptığınız kampanya ile gamingentr den aldım ama bilgisayar bana geldiğinde kullanırken donuyordu ekran hiç bişey açık değilken bile normal ekranda donuyordu. Sonra düzeldi gibi oldu ama sonradan birdaha aynı sorunu yaşamaya başladım ve bende bu durumu bildirdim. Beta Oyun Teknolojilerine göndermemi söylediler bende 14/10/2022 tarihinde kargoya verdim. Daha sonra bilgisayar 22/10/2022 tarihinde geri geldi kutu hasarlı yağmur yemiş su izleri vardı. Almak istemedim ancak kargocu Marmara da tutanak tutulduğunu söyledi ve bakın bozuksa geri iade edebilirsiniz dedi. Bende aldım ekran kartını taktım monitörüme sinyal gelmiyordu ekranımı kontrol ettim bir sorunu yoktu bilgisayar arızalıydı sonra kargoya gittim tutanağı istedim baktılar kargocu bana yanlış bilgi vermiş tutanak 14/10/2022 tarihinde gönderdiğim zaman tutulmuş yani Gaminggentr ye hasarlı gitmiş onlarda kabul etmiş ve ne yaptıklarını hiç bilmiyorum bir sabah kargocu geri getirdi tam bozuk bir halde bende 22/10/2022 tarihinde tutanak tutturup geri gönderdim. 24/10/2022 tarihinde kargo ulaştı Gaminggentr ile iletişime geçtim İşlem sırasına koyulduğu söylendi. 25/10/2022 tarihinde iletişime geçtim işlem sırasına alınacağı söylendi ve bakıldığında iletişime geçileceğini söylediler.
26/10/2022 tarihinde iletişime geçtim kontrol aşamasında olduğu en geç yarına bilgi verileceği söylendi.
27/10/2022 iletişime geçtim test aşamalarının bittiğini ve ürünün üretici firmaya gönderileceği söylendi.
31/10/2022 Gaming Gen Tr ile iletişime geçtim işlemcinin değiştirileceği ve yeni işlemcinin gelmesinin beklendiğini söyledi.
10/11/2022 Gaming Gen Tr ile iletişime geçtim işlemci değiştirip gönderdiklerini söylediler 12/11/2022 tarihinde kargo geldi ancak sadece ekran kartını göndermişler kasa yok Gaming gen tr yi aradım bilginin olmadığı pazartesi bilgi vereceklerini söylediler on gün işlemci gelecek diye bekliyorum ve gönderdikleri ürün sadece ekran kartı kasa nerde kasa yok.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-10-23 at 11.57.22 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-23 at 11.57.22 (1).jpeg
    283.3 KB · Hit: 137
  • WhatsApp Image 2022-10-23 at 11.57.22 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-23 at 11.57.22 (2).jpeg
    155.9 KB · Hit: 123
  • WhatsApp Image 2022-10-23 at 11.57.22.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-23 at 11.57.22.jpeg
    243.8 KB · Hit: 133
Son düzenleme:
Selamun aleyküm Abdullah abi ben 15/07/2022 tarihinde DA GT2 AMD sistemi yaptığınız kampanya ile gamingentr den aldım ama bilgisayar bana geldiğinde kullanırken donuyordu ekran hiç bişey açık değilken bile normal ekranda donuyordu. Sonra düzeldi gibi oldu ama sonradan birdaha aynı sorunu yaşamaya başladım ve bende bu durumu bildirdim. Beta Oyun Teknolojilerine göndermemi söylediler bende 14/10/2022 tarihinde kargoya verdim. Daha sonra bilgisayar 22/10/2022 tarihinde geri geldi kutu hasarlı yağmur yemiş su izleri vardı. Almak istemedim ancak kargocu Marmara da tutanak tutulduğunu söyledi ve bakın bozuksa geri iade edebilirsiniz dedi. Bende aldım ekran kartını taktım monitörüme sinyal gelmiyordu ekranımı kontrol ettim bir sorunu yoktu bilgisayar arızalıydı sonra kargoya gittim tutanağı istedim baktılar kargocu bana yanlış bilgi vermiş tutanak 14/10/2022 tarihinde gönderdiğim zaman tutulmuş yani Gaminggentr ye hasarlı gitmiş onlarda kabul etmiş ve ne yaptıklarını hiç bilmiyorum bir sabah kargocu geri getirdi tam bozuk bir halde bende 22/10/2022 tarihinde tutanak tutturup geri gönderdim. Abdullah abi öğrenciyim size güvenip taksitli de olsa aldım hala ödeme yapıyorum. Bu sorun ekran kartında mı ana kartta mı ne ise değişimini yapıp bozuk olmayanıyla göndermelerini istiyorum bana yardımcı olurmusun
Geçmiş olsun Abdullah hocanın yapacağı bişey yok satıcı firma veya tedarikçi değil bu adam

Selamun aleyküm Abdullah abi ben 15/07/2022 tarihinde DA GT2 AMD sistemi yaptığınız kampanya ile gamingentr den aldım ama bilgisayar bana geldiğinde kullanırken donuyordu ekran hiç bişey açık değilken bile normal ekranda donuyordu. Sonra düzeldi gibi oldu ama sonradan birdaha aynı sorunu yaşamaya başladım ve bende bu durumu bildirdim. Beta Oyun Teknolojilerine göndermemi söylediler bende 14/10/2022 tarihinde kargoya verdim. Daha sonra bilgisayar 22/10/2022 tarihinde geri geldi kutu hasarlı yağmur yemiş su izleri vardı. Almak istemedim ancak kargocu Marmara da tutanak tutulduğunu söyledi ve bakın bozuksa geri iade edebilirsiniz dedi. Bende aldım ekran kartını taktım monitörüme sinyal gelmiyordu ekranımı kontrol ettim bir sorunu yoktu bilgisayar arızalıydı sonra kargoya gittim tutanağı istedim baktılar kargocu bana yanlış bilgi vermiş tutanak 14/10/2022 tarihinde gönderdiğim zaman tutulmuş yani Gaminggentr ye hasarlı gitmiş onlarda kabul etmiş ve ne yaptıklarını hiç bilmiyorum bir sabah kargocu geri getirdi tam bozuk bir halde bende 22/10/2022 tarihinde tutanak tutturup geri gönderdim. Abdullah abi öğrenciyim size güvenip taksitli de olsa aldım hala ödeme yapıyorum. Bu sorun ekran kartında mı ana kartta mı ne ise değişimini yapıp bozuk olmayanıyla göndermelerini istiyorum bana yardımcı olurmusun
ekranın donduğunu ve geçmeyeceğini 3 ayda anlamışsınız eski tutanak var diye tutanak tutmamışsınız kim ne yapsın bune adam firmanın sahibiymiş gibi başlığa bak

Kasayı tekrar göndersen, yaşadığın bu sorunu burada olduğu gibi satıcı firmaya iletsen?

Kasayı tekrar göndersen, yaşadığın bu sorunu burada olduğu gibi satıcı firmaya iletsen?
hocam +3 ay geçmiş gaminggen iyi sitedir hata yapmış arkadaş hatayı gördüğü gaminggen tr müşteri hizmetlerine arıyacakdı sorununu bildiricekti büyük ihtimalde alıp düzelticeklerdi diye düşünüyorum

ekranın donduğunu ve geçmeyeceğini 3 ayda anlamışsınız eski tutanak var diye tutanak tutmamışsınız kim ne yapsın bune adam firmanın sahibiymiş gibi başlığa bak
düzelmişti fakat sonradan aynı sorun başladı geçmeyeceğini nasıl anlayabilirdim ki geçmemişki sonradan tekrar aynı hatayı vermeye başlayınca yolladım firmaya donuyordu ama açılıyordu en azından şuan hiç çalışmıyor açılmıyor ekran

düzelmişti fakat sonradan aynı sorun başladı geçmeyeceğini nasıl anlayabilirdim ki geçmemişki sonradan tekrar aynı hatayı vermeye başlayınca yolladım firmaya donuyordu ama açılıyordu en azından şuan hiç çalışmıyor açılmıyor ekran
haksız çıkarsın kanıtlayamazsın gibi duruyor sıvı teması falan varsa bahane ederler

hocam +3 ay geçmiş gaminggen iyi sitedir hata yapmış arkadaş hatayı gördüğü gaminggen tr müşteri hizmetlerine arıyacakdı sorununu bildiricekti büyük ihtimalde alıp düzelticeklerdi diye düşünüyorum
Öyle fakat her parçanın en az 2 yıl garantide olduğunu düşünürsek 3 ay'ın fazla önemi olamaz diye düşünüyorum.

peki hocam ben gönderdiğim zaman yolda hasarlanıp tutanak yiyen kutuyu alıp ve düzeltip düzeltmediklerini ne yaptıklarını veya yapmadan geri mi gönderdiklerini söylemeden bir sabah yırtık her yeri delik gelmesi hata değil mi ? geri yolladım ben ama birdaha bozuk bir şekilde geleceğinden korkuyorum artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haksız çıkarsın kanıtlayamazsın gibi duruyor sıvı

haksız çıkarsın kanıtlayamazsın gibi duruyor sıvı teması falan varsa bahane ederler
kargoyu ilk gönderdiğim zaman resmini çektim kolinin sağlam olduğu görünüyor sonra zaten onlara giderken tutanak yemiş hasarlı olduğu için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun Abdullah hocanın yapacağı bişey yok satıcı firma veya tedarikçi değil bu adam
Yetkililerle konuşur en azından neden yapacak birşeyi olmasın ?

Son düzenleme:
teslim almadan neden foto çekmedin su izleri vs yazmışsın bunun abdullah hacigül ile ne alakası var ben onu anlamadım :kekw: herşeyi şu adama bağlamaktan bıkmadınız he

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,223
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri