CriticalShoot
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Selamun aleyküm Abdullah abi ben 15/07/2022 tarihinde DA GT2 AMD sistemi yaptığınız kampanya ile gamingentr den aldım ama bilgisayar bana geldiğinde kullanırken donuyordu ekran hiç bişey açık değilken bile normal ekranda donuyordu. Sonra düzeldi gibi oldu ama sonradan birdaha aynı sorunu yaşamaya başladım ve bende bu durumu bildirdim. Beta Oyun Teknolojilerine göndermemi söylediler bende 14/10/2022 tarihinde kargoya verdim. Daha sonra bilgisayar 22/10/2022 tarihinde geri geldi kutu hasarlı yağmur yemiş su izleri vardı. Almak istemedim ancak kargocu Marmara da tutanak tutulduğunu söyledi ve bakın bozuksa geri iade edebilirsiniz dedi. Bende aldım ekran kartını taktım monitörüme sinyal gelmiyordu ekranımı kontrol ettim bir sorunu yoktu bilgisayar arızalıydı sonra kargoya gittim tutanağı istedim baktılar kargocu bana yanlış bilgi vermiş tutanak 14/10/2022 tarihinde gönderdiğim zaman tutulmuş yani Gaminggentr ye hasarlı gitmiş onlarda kabul etmiş ve ne yaptıklarını hiç bilmiyorum bir sabah kargocu geri getirdi tam bozuk bir halde bende 22/10/2022 tarihinde tutanak tutturup geri gönderdim. 24/10/2022 tarihinde kargo ulaştı Gaminggentr ile iletişime geçtim İşlem sırasına koyulduğu söylendi. 25/10/2022 tarihinde iletişime geçtim işlem sırasına alınacağı söylendi ve bakıldığında iletişime geçileceğini söylediler.
26/10/2022 tarihinde iletişime geçtim kontrol aşamasında olduğu en geç yarına bilgi verileceği söylendi.
27/10/2022 iletişime geçtim test aşamalarının bittiğini ve ürünün üretici firmaya gönderileceği söylendi.
31/10/2022 Gaming Gen Tr ile iletişime geçtim işlemcinin değiştirileceği ve yeni işlemcinin gelmesinin beklendiğini söyledi.
10/11/2022 Gaming Gen Tr ile iletişime geçtim işlemci değiştirip gönderdiklerini söylediler 12/11/2022 tarihinde kargo geldi ancak sadece ekran kartını göndermişler kasa yok Gaming gen tr yi aradım bilginin olmadığı pazartesi bilgi vereceklerini söylediler on gün işlemci gelecek diye bekliyorum ve gönderdikleri ürün sadece ekran kartı kasa nerde kasa yok.
26/10/2022 tarihinde iletişime geçtim kontrol aşamasında olduğu en geç yarına bilgi verileceği söylendi.
27/10/2022 iletişime geçtim test aşamalarının bittiğini ve ürünün üretici firmaya gönderileceği söylendi.
31/10/2022 Gaming Gen Tr ile iletişime geçtim işlemcinin değiştirileceği ve yeni işlemcinin gelmesinin beklendiğini söyledi.
10/11/2022 Gaming Gen Tr ile iletişime geçtim işlemci değiştirip gönderdiklerini söylediler 12/11/2022 tarihinde kargo geldi ancak sadece ekran kartını göndermişler kasa yok Gaming gen tr yi aradım bilginin olmadığı pazartesi bilgi vereceklerini söylediler on gün işlemci gelecek diye bekliyorum ve gönderdikleri ürün sadece ekran kartı kasa nerde kasa yok.
Ekler
Son düzenleme: