Neler Yeni

DA GT2 Hatalı Parça Gönderimi Çözüm

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
Arkadaşlar müşteri temsilcisi ile görüştüm ve sipariş listenizde ki ürünlerin gelmesi gerekiyor size gelen hatalı parçaların seri no mail olarak atın konuyu halledeceğiz dediler bilginiz olsun

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi önemli olan bu işte. Yani firma hata yapabilir herkes insan. hatasını onaylayıp geri alıp düzenleme yapacaksa bir firma sorun etmemek gerek.
Aynen hocam. Sorun olmaz seri no mail at halledelim kuşkunuz olmasın dediler kapattık. Faturayıda siparis listeme göre düzenleyecekleri söylediler. Muhtemelen evet parçalar bizim ve hatalı gönder diyecekler sonra tekrar bana kargolayacaklar

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
kargoya bugun verildi benimde , forumdaki yorumlardan sonra açıkçası gelen paketin içinden çıkan parçaların farklı olacağına inanıyorum. Kargodan aldığım an itibari ile video çekeceğim sonrasında problem yaşamamak için.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Arkadaşlar müşteri temsilcisi ile görüştüm ve sipariş listenizde ki ürünlerin gelmesi gerekiyor size gelen hatalı parçaların seri no mail olarak atın konuyu halledeceğiz dediler bilginiz olsun
Gecmis olsun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

JQK3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargoya bugun verildi benimde , forumdaki yorumlardan sonra açıkçası gelen paketin içinden çıkan parçaların farklı olacağına inanıyorum. Kargodan aldığım an itibari ile video çekeceğim sonrasında problem yaşamamak için.
Öyle yapın hocam. Zaten sorun olacağını düşünmedim gönderilen bileşenler ve kutuları seri numaraları ve sipariş listemiz belli

Top Bottom