- En İyi Cevap
- 4
Onda bir yanlışlık var brom monitör menüsünde gezer misin? orada ayarlar olabiliyor az kurcala halledersinmonitör kutusundan yalnızca dp kablosu çıktı onu bağladım aslında
Onda bir yanlışlık var brom monitör menüsünde gezer misin? orada ayarlar olabiliyor az kurcala halledersinmonitör kutusundan yalnızca dp kablosu çıktı onu bağladım aslında
Hayırlı olsun!Evet sistemim şuanlık sıkıntısız çalışıyor bios update i yaptım windowsu kurdum
Bu güzel sistem için @Abdullah Hacıgül e teşekkür ederim furmark ve benchmark testlerini yapıp buraya atarım
Bir de hangi driverları yüklemem gerekli ekran kartı dışında
Oradan seçersen 144 Hz göremeyebiliyorsun, aşağıdaki 1080p ayarını seç.monitör kutusundan yalnızca dp kablosu çıktı onu bağladım aslında
hallettim abi doğal seçeneği varmış altlardan pc ye gelip 144 yaptımOnda bir yanlışlık var brom monitör menüsünde gezer misin? orada ayarlar olabiliyor az kurcala halledersin
Aynen öyle, "120 Hz sorunum var." diyenlerin geneli böyle yaptığı için oluyor.hallettim abi doğal seçeneği varmış altlardan PC ye gelip 144 yaptım
Bu hangi yazılım ? Bilemedimhepisini indirmemmi lazım?
Hayırlı olsunEvet sistemim şuanlık sıkıntısız çalışıyor bios update i yaptım windowsu kurdum
Bu güzel sistem için @Abdullah Hacıgül e teşekkür ederim furmark ve benchmark testlerini yapıp buraya atarım
Bir de hangi driverları yüklemem gerekli ekran kartı dışında
b450 chipset driver amd nin sitesinden indirdim çoktan hepsini indirdim en kötü silerim ayrıca teşekkürler ve çok saçma bir şekilde windows tuşu bana küsmüş açılmıyor hiç bir şekilde?Bu hangi yazılım ? Bilemedim
Hayırlı olsun dostum
AMD kullanıyorum ve yazılımı yeni öğrendimb450 chipset driver amd nin sitesinden indirdim çoktan hepsini indirdim en kötü silerim ayrıca teşekkürler