Neler Yeni

Da MD1 performans sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahadır Öğretmen
Donanım arşivi MD1 sistemini çıkar çıkmaz satın almıştım ve elime ulaşmıştı sıkıntısız bir şekilde. Fakat sistemden bekledigim performansı alamıyorum gta 5 de vsync kapalı ayarları düşürüyorum yükseltiyorum yine 70-40 fps arası gidip geliyor borderlands 2 oyununda kasmalar donmalar ani fps düşmeleri. Bunun gibi LOL dahil olmak üzere çoğu oyunda her oyunu ssd üzerine kurmama ve 120 gb boş alanım olmasına rağmen donmalar meydana geliyor. Anlamış değilim masaüstünde hiçbir sıkıntı yok her şey hızlı donma yok ama oyunlarda büyük bir sıkıntı oldugunu düşünüyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim araştırmadığım yer kalmadı lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
SSD den kaynaklanıyor olabilir dostum :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahadır Öğretmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun SSD de dostum o SSD kronik sorunlu yani fabrikadan sorunlu olarak çıkıyor o SSD değişmeden çözülmez
SSD den kaynaklanıyor olabilir dostum :).
Bu sistemdeki ssd mi sıkıntılı yoksa benimkinde mi vardır anlamadım. Ama yine de bir değişip deniyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemdeki SSD mi sıkıntılı yoksa benimkinde mi vardır anlamadım. Ama yine de bir değişip deniyeceğim.
Bir de bir şey daha söyleyeyim ssd bozuk olsaydı masasüstünde de sıkıntı çıkartmazmıydı neden sadece oyunda sıkıntı var

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Birader her ssd aynı yani adata 630 ve 650 modeli kronik sorunlu

O ssd bozuk sen ne dersen de haberin olsun o değişecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahadır Öğretmen
Birader her SSD aynı yani adata 630 ve 650 modeli kronik sorunlu

O SSD bozuk sen ne dersen de haberin olsun o değişecek
anladım ama donanım arşivinin videosunda oyunlar normal çalışıyordu kanka bende neden böyle

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahadır Öğretmen
@Abdullah Hacıgül Yarın cevaplar herhalde ama sistem iyiydi yani.
evet sistem fiyatına göre mükemmel internette herkes de çok memnun ilk aldıgımdan beri böyle sıkıntılar var csgo da falan anlık takılmalar falan da oluyordu inşallah cevap verir bios ve chipset güncellemesi de yaptımanlamadım inşallah cevap verir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bahadır Öğretmen
evet sistem fiyatına göre mükemmel internette herkes de çok memnun ilk aldıgımdan beri böyle sıkıntılar var csgo da falan anlık takılmalar falan da oluyordu inşallah cevap verir bios ve chipset güncellemesi de yaptımanlamadım inşallah cevap verir.
@Abdullah Hacıgül abi yardım et lütfen

@White Ravens

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Bu sistemdeki SSD mi sıkıntılı yoksa benimkinde mi vardır anlamadım. Ama yine de bir değişip deniyeceğim.

Bir de bir şey daha söyleyeyim SSD bozuk olsaydı masasüstünde de sıkıntı çıkartmazmıydı neden sadece oyunda sıkıntı var
Peki dostum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom