DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Yoo aldım.sen nasıl aldın kaçırmamışmıydın?
Yoo aldım.sen nasıl aldın kaçırmamışmıydın?
ölü pixel varmı sendede nerdeyse herkeste var bende dün farkettim sendede vardır bence moralini bozmak istmem amaYoo aldım.
Test ettim yoktu.ölü pixel varmı sendede nerdeyse herkeste var bende dün farkettim sendede vardır bence moralini bozmak istmem ama
nasıl test ediyosun ben 1 tane buldum 2 tane daha bulursam göndericem değişimeTest ettim yoktu.
Çok üzüldüm hocam umarım en kısa zamanda alırsınız2 günde geldi diye sevindik. Geri gönderdim 6 ocakta ellerine geçmiş daha işlem kaydı bile açılmamış. 1.5 aya filan akibeti belli olur ozaman. Bendeki şans bu kadar.
YouTube'dan yaptım ölü piksel testini.nasıl test ediyosun ben 1 tane buldum 2 tane daha bulursam göndericem değişime
@Abdullah Hacıgül abi bir bilgi varmı itopyadan
keşke abdullah abi güzel bir haber verse itopyadan vallahi sende çıkmamış sevindim ama çok fazla kişide var bu 2 3 kişi dğeil yani 1 konuda 5 6 tane gördüm
Umarım firma en kısa zamanda değişimi gerçekleştirir.keşke abdullah abi güzel bir haber verse itopyadan vallahi sende çıkmamış sevindim ama çok fazla kişide var bu 2 3 kişi dğeil yani 1 konuda 5 6 tane gördüm
düşünmüyorum ama keşke diyorum vallahi aradım 30dk ardından müşeteri hizmetlerine ulaştım 3 ölü piksel olursa değişim yapılır dedi ama bakalım abdullah abi yazmış iletişime geçeceğim diye ama hala bir yanıt yok sanırımUmarım firma en kısa zamanda değişimi gerçekleştirir.
LG'nin aslında ölü piksel garantisi varsa yollayabilirsiniz.düşünmüyorum ama keşke diyorum vallahi aradım 30dk ardından müşeteri hizmetlerine ulaştım 3 ölü piksel olursa değişim yapılır dedi ama bakalım abdullah abi yazmış iletişime geçeceğim diye ama hala bir yanıt yok sanırım
geçiştirme politikası uygulamış onlarda bildikleri için ölü piksel sorunun yüksek olacağını 3 ölü piksel diyor 1 tane olunca insan rahatsız oluyor ve henüz yeni aldım yani bilmiyorum @Abdullah Hacıgül abi'den bir haber bekliyorum bakalım ne olacakLG'nin aslında ölü piksel garantisi varsa yollayabilirsiniz
Adamsın abiBenim direkt müdahale etme hakkım hukuki olarak yok ama özel ricada bulunup konunu itopya yetkililerine iletiyorum. TN panellerde ölü piksel olabiliyor 6000TL'lik Asus swift TN 165Hz monitörümde de 2 ölü piksel var 4 yıldır kullanıyorum deyip mazeret uydurmak istemem ama yardımcı olacaklardır merak etme