Neler Yeni

Yardım DA-MD2 Arızalı Ürünler Hk.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kopuk mu ezik mi anlamadım. Sağdaki port hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veri aktarımına başlıyor hocam, sonra hata veriyor usb cihaz bağlantısı kesiliyor sonra tekrar bağlanıyor.
Veri transferi yapıyor mu? ben bir sıkıntı göremiyorum çünkü

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kopuk mu ezik mi anlamadım. Sağdaki port hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veri aktarımına başlıyor hocam, sonra hata veriyor usb cihaz bağlantısı kesiliyor sonra tekrar bağlanıyor.
Uçtaki pinler ayrı, temas eden ortada kalanlar. Fakat sorun çıkartması garipmiş demek ki etkiliyor.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Veri transferi yapıyor mu? ben bir sıkıntı göremiyorum çünkü
Veri transferine başlıyor 3-4 sn sonra hata veriyor. Sonra bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanmaya çalışıyor. Sürekli flasha takıp sökme sesi geliyor. 5-6 kere denedim aynısı oldu hep. Diğer portlarda sıkıntı olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Hadi ya çok mu madur olan oldu? arkadaşlar yardımcı olmuyorsunuz bari sallama yorum yazmayın ne zaman bir arıza konusu açılsa ki burası destek almanız gereken bir FORUM bu tür konuları görmeniz kadar doğal ne olabilir bir konu görmeniz de yetiyor hoppp hemen "ya ne çok sorun çıktı ya" hayır buna çok diyemezsin.
Ben nasıl yardımcı olayım? Ölü piksel konusundan şikayetçi insanları çok gördüm 2 gün içinde ondan yazdım. Bide ceza puanı yazmışsınız komik gerçekten :D

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Uçtaki pinler ayrı, temas eden ortada kalanlar. Fakat sorun çıkartması garipmiş demek ki etkiliyor.
Büyük ihtimalle şu işaretli yerden yapıyor hocam. Bişeyle kaldırmaya çalışsam o pini iyice kırar mıyım acaba ozaman da hiç bi işe yaramaz :/

Ekler

• sorun.jpg
    sorun.jpg
    474.7 KB · Hit: 80

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Orası içeri kaçmış gibi duruyor ufak bir cımbızla geri çekersen düzelebilir. O pinin bağlantısı alttan mümkün olduğunca yukarıdan çek yavaş yavaş

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Orası içeri kaçmış gibi duruyor ufak bir cımbızla geri çekersen düzelebilir. O pinin bağlantısı alttan mümkün olduğunca yukarıdan çek yavaş yavaş
Denemek istiyorum ama tüm kırarsam ihale bana kalır :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eğer bir işlem yapacaksanız bilgisayarın FİŞİ çekikken yapın, ya da PSU anahtarı kapalı olsun.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Eğer bir işlem yapacaksanız bilgisayarın FİŞİ çekikken yapın, ya da PSU anahtarı kapalı olsun.
Korkuyorsan deneme dostum port çok önelimi senin için
iğneyle baktım, tel kopuk değil ama dümdüz olmuş. Doğal olarak teması kesiyor. Biraz dışarı çıkarmayı denedim ama anında tekrar dümdüz olup bulunduğu yuvaya yerleşiyor ve teması kesiyor. Ben en iyisi göndereyim orda teknik serviste baksınlar. Çok sık olmasada portları kullanıyorum. Harici diskler var flash bellekler var. Kafama takılmasın hiç değilse sürekli.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
2 günde geldi diye sevindik. Geri gönderdim 6 ocakta ellerine geçmiş daha işlem kaydı bile açılmamış. 1.5 aya filan akibeti belli olur ozaman. Bendeki şans bu kadar.

Top Bottom