Neler Yeni

Yardım DA-MD2 Arızalı Ürünler Hk.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
@Abdullah Hacıgül abi arkadaşlara yardımcı olur musun? Çünkü böyle çok konu gördüm. Kasa ilk defa gördüm ama MD-2 problemleri sürekli monitörlerde ölü piksel var oluyor. Kargo süresinden kısılarak ürünler ayıplı mı gönderiliyor yani bunu mu anlamalıyız? Beni yanlış anlama abi ama insan ister istemez bunu düşünüyor.
Öndeki sol usb 3.0dan sistemi kurdum. Sonra sağdakine harici diski taktım veri aktarırken yarıda kesildi. Crackli programlardan sandım. Sonra iso dosyalarını filan kopyalarken de gitti. Baska flash taktım o da bağlantı kesti. Porta bi baktım içindeki 4lü pinlerden ortadaki yok. Ezilmiş diye içine baktım orda da yok. Kopuktu bildiğin.

• Üzgün
Reaksiyonlar: ugo.

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
arkadaşlar monitörü ölü pikselli çıkmayan md2 almış arkadaşlarımız varmı forumda ,görenler konu altına yazabilirsesevinirim galiba şans işi ölü piksel.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
arkadaşlar monitörü ölü pikselli çıkmayan md2 almış arkadaşlarımız varmı forumda ,görenler konu altına yazabilirsesevinirim galiba şans işi ölü piksel.
Çok kişininki mi öyle çıktı. Diğerlerini görmemiştim.
Kasada bari sıkıntı olmasaydı benim :/

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Çok insan bu konuda mağdur oldu, iyi ki bizim DA-4'ler böyle gelmedi. En kısa zamanda yardımcı olunur diye düşünüyorum.
Hadi ya çok mu madur olan oldu? arkadaşlar yardımcı olmuyorsunuz bari sallama yorum yazmayın ne zaman bir arıza konusu açılsa ki burası destek almanız gereken bir FORUM bu tür konuları görmeniz kadar doğal ne olabilir bir konu görmeniz de yetiyor hoppp hemen "ya ne çok sorun çıktı ya" hayır buna çok diyemezsin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sistemi sipariş eden kişilerden biriyim. Kargo söz verildiği gibi geldi. Hem de Aksaray gibi bir yere çok hızlı geldi. Bu konuda teşekkür ederim.
Ama hem kasa hem monitör sorunlu çıktı.
Kasanın ön usb 3.0 yuvasında pinlerden birisi kırık geldi ve veri aktarımı yapamıyorum o porttan.
Monitörde ise ortada çok parlak bir ölü piksel gibi bir şey var.
Tüm sistemi geri yolluyorum ama iade etmek istemiyorum. İtopya maillere ve sosyal medya hesaplarına cevap vermiyor. Zar zor telefonla ulaştım ve ellerinde stok yoksa teknik servis incelemesinden sonra para iadesi yapılır dediler. @Abdullah Hacıgül bu konuda yardımın dokunur mu acaba? Kasa stoğu yoksa bile benzer bi kasayla filan değiştirilmesini sağlayabilir misin?
Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler.
Benim direkt müdahale etme hakkım hukuki olarak yok ama özel ricada bulunup konunu itopya yetkililerine iletiyorum. TN panellerde ölü piksel olabiliyor 6000TL'lik Asus swift TN 165Hz monitörümde de 2 ölü piksel var 4 yıldır kullanıyorum deyip mazeret uydurmak istemem ama yardımcı olacaklardır merak etme

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Benim direkt müdahale etme hakkım hukuki olarak yok ama özel ricada bulunup konunu itopya yetkililerine iletiyorum. TN panellerde ölü piksel olabiliyor 6000TL'lik Asus swift TN 165Hz monitörümde de 2 ölü piksel var 4 yıldır kullanıyorum deyip mazeret uydurmak istemem ama yardımcı olacaklardır merak etme
Monitör bir şekilde hallolurda kasa için demiştim hocam. Onu da inceledikten sonra değiştirirler galiba. usb 3.0 pini kopuk geldi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Monitör bir şekilde hallolurda kasa için demiştim hocam. Onu da inceledikten sonra değiştirirler galiba. usb 3.0 pini kopuk geldi.
Fotoğraflayabilir misin merak ettim. Lit 100'ün ubs portları normalden biraz serttir

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,706
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ortadaki USB pini kopuk olsa başta hiç dosya aktaramaman gerekiyor. Yanılmıyorsam sağ ve soldakiler güç, ortadakiler veri için. Bir tanesi bile eksik olsa hiç aktarmaması gerekiyordu. Bir ihtimalle pin gevşekti, takınca dayanamadı kırıldı.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Valla dostum kendi deneyimlerime güvenerek söylüyorum itopyanın satış sonrası hizmeti sıfır. Cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. Bu sorunlu çıkan arkadaşlara allah sabır versin. Çıkacak sistemi umarım itopyadan toplamıyorsundur. Sırf itopya yüzünden almayacak insanlar tanıyorum. Çıkacak sistem için şimdiden eline sağlık. Seviliyorsun

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Fotoğraflayabilir misin merak ettim. Lit 100'ün ubs portları normalden biraz serttir
Kopuk mu ezik mi anlamadım. Sağdaki port hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortadaki USB pini kopuk olsa başta hiç dosya aktaramaman gerekiyor. Yanılmıyorsam sağ ve soldakiler güç, ortadakiler veri için. Bir tanesi bile eksik olsa hiç aktarmaması gerekiyordu. Bir ihtimalle pin gevşekti, takınca dayanamadı kırıldı.
Veri aktarımına başlıyor hocam, sonra hata veriyor usb cihaz bağlantısı kesiliyor sonra tekrar bağlanıyor.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    252.2 KB · Hit: 110
  • 2.jpg
    2.jpg
    90.4 KB · Hit: 94
Top Bottom