Org'u 5 sene çaldım hala iki el çalmada zorlanıyorum Alışmışım tek ele.Video olmadan zaten bu iş olmaz adam virtüözüm der geçer Bu arada bende uzun süre korg müzikte çalışmış bir klavyeciyim belki bir ara video atarım. Böyle konular görmek güzel.
Drum pad sevmiyorum. Oldukça büyük akustik bir davulum varken.Drum pad uygulamalarından çalabilirsiniz. Ekran kaydını atarsınız.
Dostum dalga geçmek için yazdıysan burası yeri değil, vokal yapıyorsan video at.Ağzımla ankara havası çalabiliyorum olurmu?
Sen at yaparız bir şeyler abiDrum pad sevmiyorum. Oldukça büyük akustik bir davulum varken.
Olmazsa bagetlerle bir iki trick çeker atarım kabul ediyorsanız.
İki el çalmak zordur tıpkı davulcular gibi beyni asenkron kullanabilmek gerek. Bende iki elle çalarımOrg'u 5 sene çaldım hala iki el çalmada zorlanıyorum Alışmışım tek ele.
idare eder şekilde flüt çalabilyom çok iyi değil ve gitar daha başlangıçtayım.katıldımEğer bir müzik aleti çalıyorsanız burası sizin yeriniz. Her türlü müzik aleti geçerlidir. Eğer vokal yapıyorsanız siz de gelin.
Şartlar: Müzik aleti çalabilmek. Doğru bir şekilde vokal yapabilmek. DA-Forum üyelik isminiz ile YouTube'a başvuru videosu çekmeniz ve bu konuya linkini atmanız gerekmektedir
İmzalarımız:
Solistler: Müzisyen kulübü Solist Üye
Tek alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü <çaldığınız çalgı(piyanoysa piyanist gibi)> Üye
İki alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Bronz Üye
Üç alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Gümüş Üye
Dört alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Altın Üye
Beş ve üstü alet çalabilenler: Müzisyen kulübü Virtüöz Üye
Katıldığınızı belli etmek için konu altına katıldım yazmanız gerekmektedir.
Hoş geldin.Usta şimdi hatırladım, 16-17lerimde bi grubum vardı müzik kaydedip youtube'a atmıştık. Onu kabul edersen link bırakıyorum aşağıya.
Davulcu benim. İntroda biraz uzun olabilir dikkat.
Studyo kötü olduğundan sesler pek pro değil bilginize.
Sonsuz - Düşledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@flardryn
Video kanıt lazım.idare eder şekilde flüt çalabilyom çok iyi değil ve gitar daha başlangıçtayım.katıldım
Eyv. hoşbuldum.Hoş geldin.
Vallahi ben davulcuyum, böyle çalabilir miyim bu aleti bilmiyorum. Bana çok ters geliyor bu enstrüman. Genelde perküsyon daha kolayıma geliyor belki çaldığım içinde olabilir tabi.İki el çalmak zordur tıpkı davulcular gibi beyni asenkron kullanabilmek gerek. Bende iki elle çalarım
ama bu şekilde iki el çalamam
Darbuka çalardım bir ara, kayboldu sonraEyv. hoşbuldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallahi ben davulcuyum, böyle çalabilir miyim bu aleti bilmiyorum. Bana çok ters geliyor bu enstrüman. Genelde perküsyon daha kolayıma geliyor belki çaldığım içinde olabilir tabi.
Bu arada efsane..