Squirtle48
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,957
Bayılırım. Küçüklüğümün entrümanı.Darbuka çalardım bir ara, kayboldu sonra![]()
Bayılırım. Küçüklüğümün entrümanı.Darbuka çalardım bir ara, kayboldu sonra![]()
Artık masalar sandalyeler darbuka haline geldi bendeBayılırım. Küçüklüğümün entrümanı.
O her perküsyon çalanın yaptığı bir şey. Yetmediğinde birde airdrum deneyin.Artık masalar sandalyeler darbuka haline geldi bende![]()
O her perküsyon çalanın yaptığı bir şey. Yetmediğinde birde airdrum deneyin.
Varsa da bir dal videonu alırız başkan!![]()
Bence kötü değil, pratik yaptıkça daha da ileriye götürürsünüz.Bir yıl önce kötü çalıyormuşum be (bir de ezel müziği olduğunu bilseymişim keşke.)
Komikmiş.37 enstrüman çalıyorum videom yok![]()
İmzayı istersen Müzisyen Kulübü Beatmaker Üye olarak değiştirebilirsin.Katılıyorum.
reis müzik hocası bize derste üflemeli piyano çaldırıyordu bide eskiden bundan 4 sene önce falan burnumla 1-2 kere fülut çalmıştım geçerlimiEğer bir müzik aleti çalıyorsanız burası sizin yeriniz. Her türlü müzik aleti geçerlidir. Eğer vokal yapıyorsanız siz de gelin.
Şartlar: Müzik aleti çalabilmek. Doğru bir şekilde vokal yapabilmek. DA-Forum üyelik isminiz ile YouTube'a başvuru videosu çekmeniz ve bu konuya linkini atmanız gerekmektedir
İmzalarımız:
Solistler: Müzisyen kulübü Solist Üye
Tek alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü <çaldığınız çalgı(piyanoysa piyanist gibi)> Üye
İki alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Bronz Üye
Üç alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Gümüş Üye
Dört alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Altın Üye
Beş ve üstü alet çalabilenler: Müzisyen kulübü Virtüöz Üye
Katıldığınızı belli etmek için konu altına katıldım yazmanız gerekmektedir.
başka nasıl artacaktı ki? Hoş geldin kulübe.Yarın video hazırlayayım. 2 yıldır amatör çalıyorum klasik gitarda metal yapıyorum1 hafta önce akustik elektro aldım. Hocam bu arada çaldığın alet sayısında göre rütbe artması biraz garip olmmamış mı ?
Çaldığın enstrümanın adını bilsen düşünülürdü.reis müzik hocası bize derste üflemeli piyano çaldırıyordu bide eskiden bundan 4 sene önce falan burnumla 1-2 kere fülut çalmıştım geçerlimi