DA Müzisyen Kulübü

O her perküsyon çalanın yaptığı bir şey. Yetmediğinde birde airdrum deneyin. :ROFLMAO:
Varsa da bir dal videonu alırız başkan! 😁
Bir yıl önce kötü çalıyormuşum be (bir de ezel müziği olduğunu bilseymişim keşke.)

Katılıyorum.

Yarın video hazırlayayım. 2 yıldır amatör çalıyorum klasik gitarda metal yapıyorum :D 1 hafta önce akustik elektro aldım. Hocam bu arada çaldığın alet sayısında göre rütbe artması biraz garip olmmamış mı ?

Eğer bir müzik aleti çalıyorsanız burası sizin yeriniz. Her türlü müzik aleti geçerlidir. Eğer vokal yapıyorsanız siz de gelin.

Şartlar: Müzik aleti çalabilmek. Doğru bir şekilde vokal yapabilmek. DA-Forum üyelik isminiz ile YouTube'a başvuru videosu çekmeniz ve bu konuya linkini atmanız gerekmektedir

İmzalarımız:
Solistler: Müzisyen kulübü Solist Üye
Tek alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü <çaldığınız çalgı(piyanoysa piyanist gibi)> Üye
İki alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Bronz Üye
Üç alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Gümüş Üye
Dört alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Altın Üye
Beş ve üstü alet çalabilenler: Müzisyen kulübü Virtüöz Üye

Katıldığınızı belli etmek için konu altına katıldım yazmanız gerekmektedir.
reis müzik hocası bize derste üflemeli piyano çaldırıyordu bide eskiden bundan 4 sene önce falan burnumla 1-2 kere fülut çalmıştım geçerlimi

Yarın video hazırlayayım. 2 yıldır amatör çalıyorum klasik gitarda metal yapıyorum :D 1 hafta önce akustik elektro aldım. Hocam bu arada çaldığın alet sayısında göre rütbe artması biraz garip olmmamış mı ?
başka nasıl artacaktı ki? Hoş geldin kulübe.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis müzik hocası bize derste üflemeli piyano çaldırıyordu bide eskiden bundan 4 sene önce falan burnumla 1-2 kere fülut çalmıştım geçerlimi
Çaldığın enstrümanın adını bilsen düşünülürdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,187
Üyeler
187,791
Son üye
Alfanzo
Geri