Squirtle48
80+ Silver
Dahası
Bayılırım. Küçüklüğümün entrümanı.Darbuka çalardım bir ara, kayboldu sonra
Bayılırım. Küçüklüğümün entrümanı.Darbuka çalardım bir ara, kayboldu sonra
O her perküsyon çalanın yaptığı bir şey. Yetmediğinde birde airdrum deneyin.Artık masalar sandalyeler darbuka haline geldi bende
Bence kötü değil, pratik yaptıkça daha da ileriye götürürsünüz.Bir yıl önce kötü çalıyormuşum be (bir de ezel müziği olduğunu bilseymişim keşke.)
reis müzik hocası bize derste üflemeli piyano çaldırıyordu bide eskiden bundan 4 sene önce falan burnumla 1-2 kere fülut çalmıştım geçerlimiEğer bir müzik aleti çalıyorsanız burası sizin yeriniz. Her türlü müzik aleti geçerlidir. Eğer vokal yapıyorsanız siz de gelin.
Şartlar: Müzik aleti çalabilmek. Doğru bir şekilde vokal yapabilmek. DA-Forum üyelik isminiz ile YouTube'a başvuru videosu çekmeniz ve bu konuya linkini atmanız gerekmektedir
İmzalarımız:
Solistler: Müzisyen kulübü Solist Üye
Tek alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü <çaldığınız çalgı(piyanoysa piyanist gibi)> Üye
İki alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Bronz Üye
Üç alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Gümüş Üye
Dört alet çalabilenler: Müzisyen Kulübü Altın Üye
Beş ve üstü alet çalabilenler: Müzisyen kulübü Virtüöz Üye
Katıldığınızı belli etmek için konu altına katıldım yazmanız gerekmektedir.
başka nasıl artacaktı ki? Hoş geldin kulübe.Yarın video hazırlayayım. 2 yıldır amatör çalıyorum klasik gitarda metal yapıyorum 1 hafta önce akustik elektro aldım. Hocam bu arada çaldığın alet sayısında göre rütbe artması biraz garip olmmamış mı ?
Çaldığın enstrümanın adını bilsen düşünülürdü.reis müzik hocası bize derste üflemeli piyano çaldırıyordu bide eskiden bundan 4 sene önce falan burnumla 1-2 kere fülut çalmıştım geçerlimi