- En İyi Cevap
- 4
Gaming gen de 599 a geldi almadım blue diye asus k3 aldım
Laf atmak gibi olmasın ama akakçe itopya gamegaraj gibi siteleri saymıyor ve g512 1 ay önce 500 e gördüm.
Evet keşke onalrda görseLaf atmak gibi olmasın ama akakçe itopya gamegaraj gibi siteleri saymıyor ve g512 1 ay önce 500 e gördüm.
Geçen hafta da 600 liraydı gaming.gen deLaf atmak gibi olmasın ama akakçe itopya gamegaraj gibi siteleri saymıyor ve g512 1 ay önce 500 e gördüm.
Geçen hafta 600 liraydı ondan 2 hafta önce 545 liraydı , Akakçe o indirimleri ve fiyatları listelemiyor , benim bilgilendirmem yanlış değil . Senin bilgilendirmen yanlış Abdullah .
Bilgilendirmen yanlış "Ara ara indirimlerde 550-700 TL arasında geziyor" dediğin klavye ara ara bu fiyatlarda gezmiyor. Markanın açılışa özel fiyatlandırması idi. Gördüğün gibi ak akçeye kayıtlı büyük markaları hiçbirinde bir kere bile hatta yıllık dilimde bile indirime girmemiş. 10 günlük süreçte açılışa özel fiyatlandırma olunca "550-700 tl arasında alınabiliyor anlamına gelmiyor". Çünkü bu ürünün global fiyatı 100 Dolar seviyesinde geziyor.Geçen hafta 600 liraydı ondan 2 hafta önce 545 liraydı , Akakçe o indirimleri ve fiyatları listelemiyor , benim bilgilendirmem yanlış değil . Senin bilgilendirmen yanlış Abdullah .
Reis böyle nokta koyar işte.Bilgilendirmen yanlış "Ara ara indirimlerde 550-700 TL arasında geziyor" dediğin klavye ara ara bu fiyatlarda gezmiyor. Markanın açılışa özel fiyatlandırması idi. Gördüğün gibi ak akçeye kayıtlı ki kayıtlı büyük markaları hiçbirinde bir kere bile hatta yıllık dilimde bile indirime girmemiş. 10 günlük süreçte açılışa özel fiyatlandırma olunca "550-700 TL arasında alınabiliyor anlamına gelmiyor". Çünkü bu ürünün global fiyatı 100 Dolar seviyesinde geziyor.
Geçen inventus 590 TL ye satısa sundugunda 3 gün kaldı abi 590 TL , inşallah blue switch olmaz da yüzümüz güler <3
Abi global fiyatı o diyorsun ama şu var ülkelere özel fiyat veriyorlar onu da söylemeden geçmeyelimBilgilendirmen yanlış "Ara ara indirimlerde 550-700 TL arasında geziyor" dediğin klavye ara ara bu fiyatlarda gezmiyor. Markanın açılışa özel fiyatlandırması idi. Gördüğün gibi ak akçeye kayıtlı büyük markaları hiçbirinde bir kere bile hatta yıllık dilimde bile indirime girmemiş. 10 günlük süreçte açılışa özel fiyatlandırma olunca "550-700 TL arasında alınabiliyor anlamına gelmiyor". Çünkü bu ürünün global fiyatı 100 Dolar seviyesinde geziyor.
Maliyet diye bir şey var özel fiyat veremezler en fazla PR bütçesinden harcama yaparlar.özel fiyat veriyorlar onu da söylemeden geçmeyelim
Zaten en iyi fiyatı yapacağım o sorun değil de millet yine unutacak.Geçen inventus 590 TL ye satısa sundugunda 3 gün kaldı abi 590 TL , inşallah blue switch olmaz da yüzümüz güler <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen yap boynumuza dola reisssssss performax alacaktım gider logitech karbon alırımZaten en iyi fiyatı yapacağım o sorun değil de millet yine unutacak.