Da s. 3 işlemci fanı

FerhatKa

80+
Reaksiyon skoru
214
Da 3 elime ulaştı Windows 10 kurulumunu yaptım ama fan aşırı hızlı ve sesli çalışıyor sadece işlemci fanı yardım edin bir sorun çıkarır mı

Testleri yaptın mı ?

ben 1 haftadır kullanıyorum öyle bi sorunla karşılaşmadım ilginç...

Da 3 elime ulaştı Windows 10 kurulumunu yaptım ama fan aşırı hızlı ve sesli çalışıyor sadece işlemci fanı yardım edin bir sorun çıkarır mı
ben msi afterburnerdan ayarlanailiyor diye biliyorum belki sabit 70 te falandır ben autoda kullanıyorum boşta 0 en yüksekte 60

Bios güncelleniyor bittsin yapıcam eyvallah
yalnız diğer ayarlara dokunma yanlış overclock falan yaparsın bi tek speedi auto yap çık zaten reset yapınca autoya alıyo kendini

yalnız diğer ayarlara dokunma yanlış overclock falan yaparsın bi tek speedi auto yap çık zaten reset yapınca autoya alıyo kendini
Hocam biosu gunceledim sonra ramlleri ayarrladim kaydedip çıktım mavi ekran geldi noldu buna ya

Hayır biosu gunceledim yeniden başladı sonra ramlari yaptım kaydet dik dedim mavi ekran geldi
Ben öle mavi ekrandan falan anlamıyrumda sanırım ramlerde bi özellik vardı xpm mi ne profile 1 seçtiysen ondan olmuş olabilirdde yanlış bilgi vermeyin sen konuyun yükselt insanlar görsün
Post automatically merged:

Girdinmi afterburnera

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,196
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil