Neler Yeni

Da sistem 2 fps drop

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum dostum.
En düşükte ise normal değil bence.
En yüksekte deathmatch veya topluluk sunucularında normaldir gibi.
cs.go hiç oynamadım hayatımda test etmek için sadece dust seçiliydi bir tek dustta girdim orda fps sürekli değişiyordu sabit değildi.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
cs.go hiç oynamadım hayatımda test etmek için sadece dust seçiliydi bir tek dustta girdim orda fps sürekli değişiyordu sabit değildi.
Ölüm maçı girdin sanırım veya silah yarışı.
Ve ayarlar en yüksekte idi.
Olabilir dostum bence.
En düşük ayarlarda bir rekabetçi gir bilmesen bile bir dene veya botlara karşı oyuna o rekabetçiyi de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii şuan GTA'ya girdim birazdan yazarım.
Çözüldü mü hocam? :)

COREXAR

80+ Silver
Yani şöyle söyleyeyim yaklaşık herhalde 1 saattir oynuyorum oyuna ilk girdiğimde drop oldu yine şehirde gezerken vs ama şuan bir sıkıntı yok ayrıca karakterlerin evlerinde veya herhangi bir kapalı alanda bende fps drop oluyor. Ayrıca FPS'im bir tık artmış durumda (5-10fps). Ve sıcaklık değerleri de bir tık düşmüş durumda ort. 54-55 sıcaklık aldım arada 58'e çıktı tekrardan 54'e düştü ve oyunu ilk açtığımda (5-10dk) ekran kartı 53 derecenin üstüne çıkmadı. Daha CS'yi deneme fırsatım olmadı biraz daha gta'da takılıp ondan sonra CS ye geçicem unutmazsam tekrar yazarım CS'de ki durumu.

COREXAR

80+ Silver
Yani şöyle söyleyeyim yaklaşık herhalde 1 saattir oynuyorum oyuna ilk girdiğimde drop oldu yine şehirde gezerken vs ama şuan bir sıkıntı yok ayrıca karakterlerin evlerinde veya herhangi bir kapalı alanda bende fps drop oluyor. Ayrıca FPS'im bir tık artmış durumda (5-10fps). Ve sıcaklık değerleri de bir tık düşmüş durumda ort. 54-55 sıcaklık aldım arada 58'e çıktı tekrardan 54'e düştü ve oyunu ilk açtığımda (5-10dk) ekran kartı 53 derecenin üstüne çıkmadı. Daha CS'yi deneme fırsatım olmadı biraz daha gta'da takılıp ondan sonra CS ye geçicem unutmazsam tekrar yazarım CS'de ki durumu.
Valla CS'de topluluk sunucularında denedım 30dk felan sıkıntı çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,201
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom