Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
BİOS'tan yapıyorsun açıkcası hakkında pek bir bilgim yok, arkadaşlar anlatırsa sevinirim. @crazyreign @KaanCKO nedir? Nereden yapabilirim?
BİOS'tan yapıyorsun açıkcası hakkında pek bir bilgim yok, arkadaşlar anlatırsa sevinirim. @crazyreign @KaanCKO nedir? Nereden yapabilirim?
BIOS Hakkında çok bilgim yok benimdeBİOS'tan yapıyorsun açıkcası hakkında pek bir bilgim yok, arkadaşlar anlatırsa sevinirim. @crazyreign @KaanCK
O driverı kullanmayın işte. 20.2.2 kurun.Sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum ben CPB kapadım sıcaklık max 70 gördü o da gtada ayrıca windows 10 2004/1909 ve son üç ekran kartı driverini denedim tüm windowslarda sorun hala aynı değişen bir şey yok. Ayrıca benım her oyunda oluyo ekran kartı kullanımı birden ya 0'a yada 30'a 40'a düşüyor. CS de fazla rahatsız etmiyo. Ama GTA'da ciddi anlamda rahatsız ediyo 1-2 saat oynadıktan sonra olmaya başlıyo benim(arada birkaç tane daha oluyor ama onları önemsemiyorum) Öyle drop yaşıyorum ki neredeyse 3-4 dk. oyunu kapıyorum PC'ye res atıyorum düzeliyor umarım driver ile alakalı sorundur.Ayrıca şuan Windows 1909 ve 20.5.1 kullanıyorum.
Onuda denedim galiba. Sorun aynı.O driverı kullanmayın işte. 20.2.2 kurun.
Yinede 20.2.2 kullanın. EN stabili o.Onuda denedim galiba. Sorun aynı.
Evet banada gelmiş güncelleyeyim mi acaba?20.7.1 geçtim şu an sorun yok çok mutluyum.
Ss aldım ben de kapatcakatımCore Performance Boost kapatmak için;
BIOS -> Advanced Mode -> Advanced -> AMD CBS -> Core Performance Boost -> Disabled.
Ben güncelledim bi 15dk önce.Sonuç aynı neden değiştireyim ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet banada gelmiş güncelleyeyim mi acaba?
Bende şuan güncelliyorum umarım sorun çözülür.Ben güncelledim bi 15dk önce.
Sorun düzelirse yazarsan çok mutlu olurum.Bende şuan güncelliyorum umarım sorun çözülür.