Arkadaşlar sistem 10 günün sonunda elime ulaştı, bugün büyük bir heyecan ile kargomu aldıktan sonra sorunsuz kolilerden kasayı çıkardım, ekran kartını da çıkarırken bide ne göreyim ekran kartının üzerinde tozlar var, halla halla dedim açılmış herhalde diyerek elime aldım ekran kartını o an da ekran kartının civalama yerinin yamuk olduğunu gördüm böyle eğilmiş fotoğrafları koyacam elimle elledim yok dedim bu metali zorlasan böyle bükemezsin o vidalama yerlerinde darbeler ve çizikler vardı kutunun içinden vidası bile çıkmamıştı, yuvasına takayım bir nasıl olacak derken zaten hiç sağlıklı olmaz o şekil kullanmak belli ya teşhir ürünü yada tamir görmüş bir ürün direkt ulaşabileceğim yerlere ulaşıp iade edip şikayetimi belirtmeye çalıştım siteden iade talebi yaptım mailler attım bu sırada 3-4 saat müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum en sonunda ulaştık o hizmete derdimi anlattım kart bu şekil yamulmuş insan yamultamaz bunu nasıl bir şey derken müşteri hizmetlerinde ki beyefendi biz görüntü testi de yapıyoruz sistem toplarken ekran kartını takıp görüntü alıyoruz görüntü almadan göndermiyoruz dedi bunu derken benim beynimde şarteller attı nasıl yani bu eğik şekilde mi test edip gönderdiniz bu kadar darbeli bir şekilde bir şey demedi sadece görüntü alıp öyle kargoluyoruz dendi en son işte ups kodunu verdi kargolattırın biz bi bakalım inceleyelim dendi yarın kargoya verecem ben hiçbir şekilde bu darbeli yamuk ürünü istemiyorum yeni kart vermeleri lazım bütün zevkim morelim bozuldu bu olay yüzüne şimdi allah bilir ne kadar oyalattıracaklar daha kasayı test edemedim çalışıyor mu çalışmıyor mu ...
Bu nasıl bir şey ya...
Bu nasıl bir şey ya...