Neler Yeni

Yardım DA-SİSTEM 2 İtopya-Sorunlar...

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
Arkadaşlar sistem 10 günün sonunda elime ulaştı, bugün büyük bir heyecan ile kargomu aldıktan sonra sorunsuz kolilerden kasayı çıkardım, ekran kartını da çıkarırken bide ne göreyim ekran kartının üzerinde tozlar var, halla halla dedim açılmış herhalde diyerek elime aldım ekran kartını o an da ekran kartının civalama yerinin yamuk olduğunu gördüm böyle eğilmiş fotoğrafları koyacam elimle elledim yok dedim bu metali zorlasan böyle bükemezsin o vidalama yerlerinde darbeler ve çizikler vardı kutunun içinden vidası bile çıkmamıştı, yuvasına takayım bir nasıl olacak derken zaten hiç sağlıklı olmaz o şekil kullanmak belli ya teşhir ürünü yada tamir görmüş bir ürün direkt ulaşabileceğim yerlere ulaşıp iade edip şikayetimi belirtmeye çalıştım siteden iade talebi yaptım mailler attım bu sırada 3-4 saat müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum en sonunda ulaştık o hizmete derdimi anlattım kart bu şekil yamulmuş insan yamultamaz bunu nasıl bir şey derken müşteri hizmetlerinde ki beyefendi biz görüntü testi de yapıyoruz sistem toplarken ekran kartını takıp görüntü alıyoruz görüntü almadan göndermiyoruz dedi bunu derken benim beynimde şarteller attı nasıl yani bu eğik şekilde mi test edip gönderdiniz bu kadar darbeli bir şekilde bir şey demedi sadece görüntü alıp öyle kargoluyoruz dendi en son işte ups kodunu verdi kargolattırın biz bi bakalım inceleyelim dendi yarın kargoya verecem ben hiçbir şekilde bu darbeli yamuk ürünü istemiyorum yeni kart vermeleri lazım bütün zevkim morelim bozuldu bu olay yüzüne şimdi allah bilir ne kadar oyalattıracaklar daha kasayı test edemedim çalışıyor mu çalışmıyor mu ...
009db7e5-ee3e-4ab8-825a-f34dbaf482bc.jpg

30cb1788-582c-46a2-af17-95ebcea965ff.jpg

b68dbaad-7d06-4b94-ab36-764eb3822f32.jpg

WhatsApp Image 2020-06-23 at 14.30.49.jpeg

WhatsApp Image 2020-06-23 at 14.32.05.jpeg

WhatsApp Image 2020-06-23 at 14.32.27.jpeg

Bu nasıl bir şey ya...

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Olur böyle şeyler. Kafaya takma sıyırırsın. Sabret yenisi gönderirler zaten. Göndermezseler de bir sürü hakkın var, başvurup alırsın. Benimde monitörüm ölü pikselli çıktı, hiç dert ettim mi ? Tabii ki hayır. Gönderdim yenisi geldi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,781
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
eyvallah morel bozucu bir olay Allah kimsenin başına getirtmesin
Rahat ol halleder itopya
Güvenerek aldın sonuçta
14 gün içinde iadeye gönder belki özür babında hediye ve kartını düzelterek gondeirler

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur böyle şeyler. Kafaya takma sıyırırsın. Sabret yenisi gönderirler zaten. Göndermezseler de bir sürü hakkın var, başvurup alırsın. Benimde monitörüm ölü pikselli çıktı, hiç dert ettim mi ? Tabii ki hayır. Gönderdim yenisi geldi.
Dert etmiyorum video çekmediğimden bu hatayı müşteriye itelemesinler de

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Dert etmiyorum video çekmediğimden bu hatayı müşteriye itelemesinler de
Bende çekmedim. Hayır müşteri zaten aldığı bir şeye neden zarar verir ki, biraz mantıklı düşününce. Merak etme en kısa zamanda hatalarını düzeltirler.

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakalım bir şeyler olursa burada güncellerim

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Aynı şey benim de başıma geldi... Sorun şu ekran kartının kutusu 30 cm ise ve kart 20 cm ise kenarlarda 5er cmlik boşluk oluyor. Kart kargoyla gelirken sallanıyor sürekli ve vidalama yeri yamuluyor... tam bir rezillik

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
Aynı şey benim de başıma geldi... Sorun şu ekran kartının kutusu 30 cm ise ve kart 20 cm ise kenarlarda 5er cmlik boşluk oluyor. Kart kargoyla gelirken sallanıyor sürekli ve vidalama yeri yamuluyor... tam bir rezillik
Bu kadar yamuk mu senin ki de

cak44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes Kaya
evet ben de konu açtım ve başlıga resim attım hocam.
senle aynıyız bu arada bende de monitör yok falan
bahtsız bedeviyiz galiba biz hocam bizi bulur demek o yüzden yamulmuş ... durumun ilerisini anlatırsın bilgilendir ne oldu diye ben de yazarım

Top Bottom