Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Sistemlerin %70'inine spike yerleştiren firmadan pek beklentim olmaz zatenİtopya’dan aldığım 'Kendin topla' bilgisayar sistemiyle ilgili ciddi sorunlar yaşadım. Sistemi aldıktan sonra, ekran kartını taktım ve bilgisayarı açtım, ancak fanlar anormal derecede hızlı çalışıyordu ve sıcaklık 90-100 derecelere ulaşıyordu. Müşteri hizmetleri ile iade için iletişime geçtiğimde, sadece incelemeye gönderebileceğimi söylediler. Sistemi gönderdim ve bana dedikleri şey şuydu: 'Isı ve hız testi yapıldı. Stabil çalışma mevcut, sorun görülmedi.' Sorun bulunmadığı belirtilerek geri gönderildi. Sistem geldi ve aynı sorunlar devam edince bir arkadaşla kasanın içini açtık. Sıvı soğutmanın kablosu yanlış bağlanmış ve radyatörün vidaları boşa dönüyordu. Vidaları düzeltmek için söküp yeniden takmak istediğimizde en büyük şoku o zaman yaşadık. Sıvı soğutmanın jelatini hiç sökülmemiş, bu şekilde işlemci üzerine termal macun sürülüp montaj yapılmıştı. Bu, sistemin ciddi şekilde zarar görmesine neden olabilecek bir hataydı. Sistemim, sıcaklık değerlerinin anormalliği, işlemcinin üzerindeki jelatin ve tüm başımdan geçen olayın detayının görseli.
Videoların bulunduğu şikayetim