Neler Yeni

İTOPYA`YA GÜVENMEYİN UZAK DURUN!

healife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
İtopya’dan aldığım 'Kendin topla' bilgisayar sistemiyle ilgili ciddi sorunlar yaşadım. Sistemi aldıktan sonra, ekran kartını taktım ve bilgisayarı açtım, ancak fanlar anormal derecede hızlı çalışıyordu ve sıcaklık 90-100 derecelere ulaşıyordu. Müşteri hizmetleri ile iade için iletişime geçtiğimde, sadece incelemeye gönderebileceğimi söylediler. Sistemi gönderdim ve bana dedikleri şey şuydu: 'Isı ve hız testi yapıldı. Stabil çalışma mevcut, sorun görülmedi.' Sorun bulunmadığı belirtilerek geri gönderildi. Sistem geldi ve aynı sorunlar devam edince bir arkadaşla kasanın içini açtık. Sıvı soğutmanın kablosu yanlış bağlanmış ve radyatörün vidaları boşa dönüyordu. Vidaları düzeltmek için söküp yeniden takmak istediğimizde en büyük şoku o zaman yaşadık. Sıvı soğutmanın jelatini hiç sökülmemiş, bu şekilde işlemci üzerine termal macun sürülüp montaj yapılmıştı. Bu, sistemin ciddi şekilde zarar görmesine neden olabilecek bir hataydı. Sistemim, sıcaklık değerlerinin anormalliği, işlemcinin üzerindeki jelatin ve tüm başımdan geçen olayın detayının görseli.

Videoların bulunduğu şikayetim

Ekler

• 969dbf43-5b34-4f1e-8ddb-a7569b86512e.jpeg
    969dbf43-5b34-4f1e-8ddb-a7569b86512e.jpeg
    90.6 KB · Hit: 97
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    286.5 KB · Hit: 112
  • WhatsApp Image 2024-07-17 at 08.09.30.jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-17 at 08.09.30.jpeg
    111.9 KB · Hit: 106
  • WhatsApp Image 2024-07-17 at 08.09.31.jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-17 at 08.09.31.jpeg
    203.9 KB · Hit: 109
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
At avrat silah
Ekran kartı akakçe'de daha ucuz;

İşlemci de daha ucuz;

Ama işlemci abartı yani. Çok profesyonel işler mi yapacaksın? Ekran kartı için aşırı aşırı fazla bir işlemci.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
İtopya’dan aldığım 'Kendin topla' bilgisayar sistemiyle ilgili ciddi sorunlar yaşadım. Sistemi aldıktan sonra, ekran kartını taktım ve bilgisayarı açtım, ancak fanlar anormal derecede hızlı çalışıyordu ve sıcaklık 90-100 derecelere ulaşıyordu. Müşteri hizmetleri ile iade için iletişime geçtiğimde, sadece incelemeye gönderebileceğimi söylediler. Sistemi gönderdim ve bana dedikleri şey şuydu: 'Isı ve hız testi yapıldı. Stabil çalışma mevcut, sorun görülmedi.' Sorun bulunmadığı belirtilerek geri gönderildi. Sistem geldi ve aynı sorunlar devam edince bir arkadaşla kasanın içini açtık. Sıvı soğutmanın kablosu yanlış bağlanmış ve radyatörün vidaları boşa dönüyordu. Vidaları düzeltmek için söküp yeniden takmak istediğimizde en büyük şoku o zaman yaşadık. Sıvı soğutmanın jelatini hiç sökülmemiş, bu şekilde işlemci üzerine termal macun sürülüp montaj yapılmıştı. Bu, sistemin ciddi şekilde zarar görmesine neden olabilecek bir hataydı. Sistemim, sıcaklık değerlerinin anormalliği, işlemcinin üzerindeki jelatin ve tüm başımdan geçen olayın detayının görseli.

Videoların bulunduğu şikayetim
bu islemci zaten sikintili 100 dereceyi gormesi normal. Yeni bios ile performansini azalttilar.

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
berkay türküm
zaten güvenmeyin hiçbir işleri doğru değil

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Muhammet Çağrı
İtopya ya güvenme,Sneijder e güvenme,Hepsiburada ve Trendyol falan zaten güvenilmez de biz nereye güveneceğiz?

healife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu islemci zaten sikintili 100 dereceyi gormesi normal. Yeni bios ile performansini azalttilar.
Evet hocam programa giremiyorum undervolt yapacaktım güncelleyip yeniden bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı akakçe'de daha ucuz;

İşlemci de daha ucuz;

Ama işlemci abartı yani. Çok profesyonel işler mi yapacaksın? Ekran kartı için aşırı aşırı fazla bir işlemci.
evet hocam 3d üzerine profesyonel şekilde çalışıcam

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Artık her intel işlemcili bilgisayara bunu atmaya başladım 😂

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İtopya ya güvenme,Sneijder e güvenme,Hepsiburada ve Trendyol falan zaten güvenilmez de biz nereye güveneceğiz?

Güvenmeyin diyenlere güvenmeyeceğiz. Hiçbir zaman %100 müşteri memnuniyeti yoktur. Her sorun çıkanın ağzına göre iş yapsak iğneden ipliğe evde kendimiz üretmek zorunda kalırdık.

"Evet arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Bugün size evde RTX 4090 nasıl yapılır onu göstereceğim. Tarifi videonun altıdaki açıklamalar kısmına bırakıyorum."

healife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Güvenmeyin diyenlere güvenmeyeceğiz. Hiçbir zaman %100 müşteri memnuniyeti yoktur. Her sorun çıkanın ağzına göre iş yapsak iğneden ipliğe evde kendimiz üretmek zorunda kalırdık.

"Evet arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz. Bugün size evde RTX 4090 nasıl yapılır onu göstereceğim. Tarifi videonun altıdaki açıklamalar kısmına bırakıyorum."
Hocam elimde whatsapp konuşmaları dahi mevcut. Bana yaptıkları muameleyi bir görsen ağzını bozarsın. bak ne demişim adamlar bana jelatini sökmeden 2.ye hiçbir şey olmamış gibi gönderiyor diyorum sen de bana müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. Komik...

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam elimde whatsapp konuşmaları dahi mevcut. Bana yaptıkları muameleyi bir görsen ağzını bozarsın. bak ne demişim adamlar bana jelatini sökmeden 2.ye hiçbir şey olmamış gibi gönderiyor diyorum sen de bana müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. Komik...
Ben başına böyle bir şey gelmemiştir demiyorum. Her sorun çıkan kişiyi dikkate alırsak evde kendimiz üretmek zorunda kalacağız diyorum. Başka alternatifimiz kalmıyor çünkü.

Butcher

80+
Birkaç firmanın montaj bölümünü ve kasaları toplama şekillerini gördükten sonra artık bana hiç bir şey şaşırtıcı gelmiyor. Arkadaşımın hazır sistemlerine sıvı soğutma eklediği kasayı sıvı soğutmayı montajlamadan göndermişlerdi, sebebi sıvı soğutmanın kasaya sığmaması :ROFLMAO:
Yani uğraşmak istemiyorlar, öndeki fanlardan 5 6 vida söküp oraya takmak zorlarına gidiyor, artık seri üretim oldukları için çalışıyor mu? Çalışıyor gönder gitsine döndü olay

Top Bottom